Holnapután megnyíilik a Hiúságok Vására (április 13-15.)

Örömmel értesítjük Ö-Nő-ket, hogy 2007. április 13-15 között megnyílik egy soha nem volt kiállítás: a Hiúságok Vására


Készül a NŐAz első kiállítás csak nőknek

Örömmel értesítjük Ö-Nő-ket, hogy 2007. április 13-15 között megnyílik egy soha nem volt kiállítás: a Hiúságok Vására, amely a nőknek szól, a nőkről. Itt mindenki azzal foglalkozhat majd, amire év közben alig marad ideje, és nem számít, hogy szingli, vagy férjes asszony, leány vagy anya, vékony vagy teltkarcsú. Legyen szó szépségápolásról, divatról, családalapításról, gasztronómiáról, vagy lakberendezésről, a háromnapos Hiúságok Vására (Westend City Center "B" parkoló) segít megtalálni, mitől válhat egy nő NŐVÉ.



A Westend City Center "B" parkoló szintje egy olyan kiállítás helyszínéül szolgál majd, ahol minden azért történik, hogy a  'szebbik nem' jól érezze magát. Az esemény sokszínűségéről 190 kiállító és 3 színpad folyamatos programjai gondoskodnak.

Az itt megrendezésre kerülő jótékonysági aukción 1 db Jamie Oliver által külön erre az alkalomra dedikált Royal Worcester sütőtál is kalapács alá kerül, de új gazdára lel egy Jenson Button és Rubens Barichello által dedikált Honda F1-es baseball sapka is.

Látható lesz együtt színpadon a Candies (4 idegen, egy banda), a Danubius Rádió lánycsapata, és a nagy népszerűségnek örvendő Endrei Judit is új oldaláról mutatkozik be, hogy főzőtudományát ossza meg a közönséggel.

A kiállítást előzetes regisztráció után, újságírók a MUOSZ- ,  vagy egyéb sajtó igazolvány helyszínen történő felmutatásával, ingyen látogathatják.

A kiállítás – a jobb átláthatóság kedvéért tematizálva van. A szervezők igyekeztek a nőiség minden oldalát egy-egy témában feldolgozni, ezzel is egyszerűbbé téve a kiállítók megjelenését és a látogatók eligazodását. A kiállítás alapkoncepciója, hogy minden termék, szolgáltatás kipróbálható, vagy használat közben mutatják be a látogatóknak, tehát az interaktivitás fontos tényezője a rendezvénynek.

Trendi vagyok!
Élettér sziget

A Trendi vagyok! – élettér szigeten első helyen áll annak a térnek a berendezése, ahol időnk nagy részét töltjük. Legyen az az otthonunk, vagy az irodánk, vagy éppen az autónk.

Szép vagyok!
Szépség sziget

A Szép vagyok! – szépségszigeten alapvetően a külső megjelenés testi oldalát dolgozzuk fel. A szépüléshez tetőtől talpig mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet.
 
Csinos vagyok!
Divatsziget
A Csinos vagyok! – divatszigeten a külső a minden. Ruhatrendek, stílusok, események, ruhák és kiegészítők A-tól Z-ig.

Fitt vagyok!
Életmód, egészég, wellness-sziget
Fitt vagyok! - Életmód, egészség, wellness-szigeten a testi lelki harmónia megteremtése a fő cél.

Sikeres vagyok!
Életvitel sziget
Sikeres vagyok! – szolgáltatás szigeten segítünk a nőiséget a mentális oldaláról megközelíteni, a karrier kérdéseiben, vagy épp a jog útvesztőiben eligazodni.

Anya vagyok!
Családi sziget
A családi szigeten minden olyan termék és szolgáltatás bemutatkozhat, mely a gyermekek, a gyermeknevelés témaköréhez kapcsolódik.

A weboldalon - www.wmn.hu - jelszó igényének jelzése után, logo, banner, és egyéb - a rendezvénnyel kapcsolatos dokumentumok letölthetőek.

Helyszín:
Westend City Center "B" parkoló szint
1062 Budapest, Váci út 1-3.

Időpont:
2007. április 13-15.

Nyitvatartás:
péntek: 12-20 óráig
szombat: 10-20 óráig
vasárnap: 10-18 óráig


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2007-04-11






ALMAF