2006. októberében 18.000 egyedi látogatónk volt

Örömmel és büszkeséggel a szívünkben tudatjuk, hogy a HazaiDivat.hu-t Veled együtt tizennyolcezer látogató nézte meg 2006. októberében.


Tizennyolcezer

Örömmel és büszkeséggel a szívünkben tudatjuk, hogy a HazaiDivat.hu-t Veled együtt tizennyolcezer (azaz 18.000 :)) látogató (értsd: egyedi IP) nézte meg 2006. októberében. Az érdeklődésed szemmel - és statisztikával - láthatóan nőttön-nő, amit ezúttal is köszönünk. A havi tizennyolcezer látogatónk napi 1.000) olvasóból jön össze, akiknek 40%-a naponta visszatér. 

Látogatottságunk fénysebességű növekedéséhez nagy mértékben hozzájárul a keresőoptimalizálás nevű szolgáltatás, melyet a WhySoft Hungary Kft.-től (www.whysoft.hu) kapunk. Az eljárás szupertitkos, de szigorúan legális, lényege, hogy portálunkat az internetes szabványoknak megfelelően építették fel és eszerint végzik atechnikai üzemeltetést is, hogy a keresőrobotok kedvükre lakmározhassanak a kíváló újságíróink által felhalmazott információból.

 

  A keresőoptimalizálásnak és újságíróink tehetségének köszönhetően számos keresőszóra foglalunk el előkelő helyet a legnagyobb internetes kereső, a Google listáján.

Elsőként minket talál meg a világ olyan divatszemélyiségek után kutatva  Google-ön, mint "Szabados Iréne" mesterfodrász, "Fekete Krisztina" és "Góczi Katerina" divattervezők, "Sarnyai Eszter" topmodell. A divateseményekben is jók vagyunk: a "Stella Nemzetközi Divatfórum", a Stella Divatfórum, a divattervezőverseny, a "divattervező verseny", a fehérneműbemutató, a fürdőruhabemutató és az ékszerbemutató szavakra mind-mind elsők vagyunk. De az olyan divatkifejezésekre a HazaiDivat.hu jelenik meg az élen, mint a divathírek, a "szépségipar hírei", a  trendajánló, a  kollekciófotózás vagy a "trendi frizura".

Felmérések bizonyítják, hogy amelyik honlap a Google első tíz találatában szerepel adott keresőszóra, a felhasználók számára csak az a honlap létezik. A HazaiDivat.hu olyan divattervezők, divatmárkák keresésekor ’létezik’, mint "Náray Tamás", "S. Hegyi Lucia" és "Luan by Lucia", "Zoób Katti" vagy "Katti Zoób", "Király Tamás", "Konsánszky Dóra", "A Nő Négyszer", "Tisza cipő", "Art’z Modell", "Vágó Réka", Aquanauta, Etam, Bétex és Sentiments. Benne vagyunk az első tíz találatban "Aipli Ági" topmodell, "Krizsán Győző" mesterfodrász és az "Intercoiffure Hungary" elit-fodrászcsapat esetén. A következő divat- és szépségipari eseményekre keresve szintén az első oldalon találkozhatsz velünk: Divatolimpia, "Fashion Week Hungary", "Fashion Awards Hungary", "Fashion Day & Night", "Árkád Divathét", "Miss Balaton". Ugyancsak a top 10-ben vagyunk ezen divatkifejezések esetén: divat, divatmagazin, divatbemutató, "fehérnemű bemutató", haj-show, divattervező, divatmárka, divatfotós, sminkmester, szépségipar, modellverseny, modellfotózás, divatfotó.

Ennyit rólunk. Most Te jössz!


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-11-02


ALMAF