Dior és Francesco Smalto 200607 Téli exkluzív divatbemutató lesz (november 25.)

A Fidji Couture Szalon 2006. november 25-én adventi partival egybekötött, zártkörű házibemutatót tart Haris közi üzletében.


A francia divat hazai követei

A Fidji Couture Szalon 2006. november 25-én adventi partival egybekötött, zártkörű házibemutatót tart Haris közi üzletében. A férfi modellek Francesco Smalto, a hölgyek a Dior 2006/07 Ősz/Téli kollekciójában vonulnak majd a meghívott, jobbára prominens személyiségeket felsorakoztató nagyérdemű előtt. A Fidji Couture Szalon, amely hazánkban elsőként került a Smalto márkanév mellett a világ két legrangosabb divatházának, a Gallianónak és Diornak a forgalmazói közé, elsősorban pret-á-porter kollekciókkal várja leendő vásárlóit. Nyugodtan nevezhetnénk őket a francia divat reprezentánsainak.



Tavaly pazar díszletek között, a Budavári Palota Oroszlános udvarában került sor a 2005-ös kollekciót bemutató divateseményre. A rangos összejövetelt akkor többek között Czifra Noémi, Szalontai Szilvia, no és az ex-szépségkirálynő, Rába Tímea tisztelte meg jelenlétével. De rajtuk kívül kinek ne fájna a foga, az akkor bemutatott csincsilla és vadmacska bundákra, avagy a hosszú, rózsaszín estélyikre? Ha nem is ezekkel, hasonlóan mesés csodákkal biztosan szolgál majd az idei divatbemutató is.

És ha még azt is elárulom, hogy a Fidji név védjegyként való alkalmazása ismét egy francia nagyságtól, nevezetesen az haute couture divattervező, Guy Laroche-tól ered? 1966-ban megálmodott, citromból, bergamotból (egy körte fajta), jázminból és rózsából álló női illatkompozícióját keresztelte e névre, amely virágillatú, elsősorban üzletasszonyoknak szánt parfüm azóta idehaza is ismertté vált. Reméljük, a Fidji Couture-nek sem kell már sokáig várnia s hasonló, ha nem nagyobb népszerűségre tesz szert kis országunk francia divatra szomjas lakosainak körében.

További fotók a témában:

Christian Dior - Fidgi S.J.Galiano divatbemutató - Budapest - 2003 tél

Francesco Smalto Paris - Budapest - 2003 tél


Írta: MZ , Dátum: 2006-11-24






ALMAF