Majd ha fagy… MANIER DIVATHÁZ 2010. Karácsonyi party

A MANIER Divatház december 9-én tartotta divatbemutatóval egybekötött, különleges programokkal tűzdelt karácsonyi partyját


MANIER Majdhafagy karácsonyiparty 2010A MANIER Divatház december 9-én tartotta divatbemutatóval egybekötött zártkörő karácsonyi partyját. Az esten a különleges programokon túl kedvezménnyel vásárolhattak a vendégek erre az alkalomra készült télikabátokból és alkalmi ruhákból, illetve az ünnep alkalmából vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg a Divatház törzsvásárlóit.



A téli hideg ellen helyben sütött olasz gesztenyével és forró punccsal készült a Divatház. Bár a vendégeket, és víg kedélyő zenészeket láthatóan nem zavarta a fagyos szél.

A divatbemutatót a Manier Divatházra jellemzı performance előzte meg. A modellek és a táncosok ezúttal élő kirakatokat formáztak meg a Hajós és a Lázár utca felé. Eközben a Showroomban a Naturelle Beauty&Spa profi szépségtanácsadói adtak ötleteket az ünnepi sminkhez és a téli bőrápoláshoz.

MANIER Majdhafagy karácsonyiparty 2010 MANIER Majdhafagy karácsonyiparty 2010

A jelen lévők kipróbálhatták a kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó francia Algologie termékcsaládot is, melyet búcsúajándékként meg is kaptak a hölgyek. A legkülönfélébb ízesítéső tapsok és falatkák mellett hazai termesztőktől kínáltak a legkülönfélébb gyümölcs pálinkákat. A GUSTO Pálinkák kizárólag prémium minőségű, különös gondossággal kezelt, magyar gyümölcsök 100%-os párlatai. Az uraknak magasabb alkoholtartalmú, a hölgyeknek többfél íző gyümölcspálinkát kínáltunk, melyben a természetes akácméz elegye lágyabb ízvilágot elevenít meg.

Az est fő programját, a divatbemutatót tangóharmonikával előadott francia chansonok kísérték. Felvonultak a Manier legújabb télikabátjai és alkalmi ruhái, melyeket viselhetünk az ünnepek alatt családi, vagy baráti összejöveteleken, vagy üzleti rendezvényeken.

Ezúton kívánunk minden partnerünknek kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet!


Írta: balansz.net , Dátum: 2010-12-15






ALMAF