Arena Plaza Divathetek - Minden, amit megújulásnak gondolsz (április 4-12.) - 7. nap


Helyszíne: Arena Plaza, (Bp.) Kerepesi út 9.

A programról: Arena Plaza Divathetek - Minden, amit megújulásnak gondolsz... (április 4-12.)

A könnyedséged, a nyitottságod, az inspirációd életre kel. A levegő felfrissül körötted, a mindennapok új lendületet vesznek, ismerőseid friss energiával töltődnek föl a közeledben. Ezt hozza el a tavasz számodra, ha ellátogatsz az Arena Plazába.



A bevásárlóközpont divatheteinek bemutatói a mindennapok szürkeségével a divat felhőtlen könnyedségét állítják kontrasztba. Itt buja, festői virágok, illuzórikus sziluettek, szürreális kiegészítők merész, professzionális társítása emel ki jelenedből újra meg újra. A szerelem, a habkönnyű testiség, a megvalósult vágyak fátyolszerű izgalma egyetlen pillanatba sűríti azt, ami máskor észrevétlen folyamat. "A megújulás megállíthatatlanul átjárja egész lényedet és a téli álom szürkeségét végre szétrobbanthatod." - ígérik a szervezők.

A bemutatón részt vevő márkák és a közreműködő neves szakemberek – többek között Lukács Gabi és Lakatos Márk összeszokott párosa – komolyan veszik a divatfelfrissülést. Elvont, mégis kézzelfogható, univerzális, ugyanakkor személyes világot teremtenek köréd, hogy az álomszerű inspirációt könnyebben tudd céltudatos stílusra váltani. Ami a színpadon csak képzelet, azt hamarosan te magad teheted valósággá, újdonsággá. A kavargó stílusáradatban pedig a te frissességed, üdeséged, könnyedséged, a te természeted és színeid elevenednek majd meg.

Az Arena Plaza divathetein április 4. és 12. között a divat és a tavasz erői a te szolgálatodban állnak, segítenek neked a saját utadat járni.

A márkák, melyeknek pezsgő, tavaszi kínálatából a divatbemutató során ízelíthetőt kaphatsz:
Springfield, Triumph, Gas, Marks&Spencer, Mexx, Benetton, Peek&Cloppenburg, Art'z Modell, Nike Woman, Etam, C&A, Mayo Chix, Kristóf Szalon, Heavy Tools, Angel's Garden, Samsonite, Levi's, J.Lo, Pimkie, Bata.

forrás: arena


Írta: , Dátum: 2011-08-22






ALMAF