Nők a középpontban – Sztárdömping a pink szőnyegen, 2011-ben is GLAMOUR Women of the Year

2011-ben is egy fergeteges partin tudhatjuk meg, ki az év divattervezője, modellje, színésznője, énekesnője, műsorvezetője.


GLAMOUR Women of the Year 2011A GLAMOUR magazin Anglia és Amerika után hazánkban is hagyományt teremtett, hiszen nem telhet el március úgy, hogy ne tudjuk meg, hogy a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek közül ki állhat be a Women of the Year címmel büszkélkedhető kedvencek sorába. 2011-ben ráadásul a legszerencsésebb szavazók is bejuthatnak az exkluzív gálára.

Ahogy az elmúlt két évben, idén is egy fergeteges, több tucatnyi sztárt felvonultató partin tudhatjuk meg, ki az év divattervezője, modellje, színésznője, énekesnője, műsorvezetője, kié a legszebb hajkorona és ki az a férfi, aki sármjával elvarázsolta a szavazókat.



Mojzes Dóra Shell Judit

A cipődesigner Vágó Réka vagy a sötét harmónia megszállottja Mojzes Dóra lesz a befutó a tervezők versenyében? A mindössze 14 éves Axente Vanessát vagy a 17 éves Palvin Barbarát a magyar közönség is felfedezi? Az elegáns Schell Judit vagy a bájos Szinetár Dóra lesz az olvasók kedvence?

A jazzes Harcsa Veronikának vagy a vadóc Tóth Gabinak sikerül legyőzni a tavalyi nyertest, Rúzsa Magdit? A kolléganők közül Lilu, Ördög Nóri vagy Barabás Éva lesz a legjobb műsorvezető vagy a rádiósok törnek az élre? Szőke vagy barna lesz az idei legszebb hajkorona?

Tóth Gabi Rúzsa Magdi

A megasztáros Kállay-Saunders András vagy az X Faktor tehetsége, Takács Nicolas sármosabb? A döntés ezúttal is az olvasók kezében van, ráadásul az idei GLAMOUR Women of the Year szavazói közül a legszerencsésebbek ott lehetnek a március 17-i exkluzív partin.

Ördög Nóra Lilu

GLAMOUR Women of the Year 2011

A legjobb divattervező

A legjobb modell

Axente Vanessa
  • Axente Vanessa
  • Fórizs Adina
  • Mihalik Enikő
  • Srej Zsófi
  • Palvin Barbara

A legjobb színésznő

A legjobb énekesnő

A legjobb műsorvezető

A legsármosabb férfi

A legszebb hajú sztár


Írta: , Dátum: 2011-01-05






ALMAF