BETEGSÉG MIATT KÉSŐBB LESZ! Royal Radical Fashion Academy by Király Tamás - 3. nap


Helyszínek: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (ex Iparművészeti Egyetem), Trafó

Időpontok: 2007. november 3-4. és november 10-11.

A programról részletesen:
ROYAL RADICAL FASHION ACADEMY by Király Tamás

„Nagyon érdekel minden kihívás, jó érzés adni-kapni, ezért is csinálom ezt a szemináriumot. Nem szokványos kérdésfeltevésre alapul majd az alkotóműhely, a szakma olyan fogásait ismerhetik meg az érdeklődők, amit máshol nem mondanak el, egy show forgatókönyvének elkészítésétől kezdve a gyakorlati teendőkön át a fotózásokig. A kiegészítők kiválogatását is érintjük majd, és azt, hogy milyen alternatív anyagok léteznek, valamint, hogy a hétköznapi tapasztalatokat miként lehet ruhákra átírni. Szeretem, ha sok ember vesz körül. Közösen beszélgetünk, dolgozunk, olyanok vagyunk, mint egy tökéletes család.” - Király Tamás



A vállaltan iskolaellenes divattervező extravagáns megmozdulása ez, a divatért, a divatnak. Király Tamás hatalmas szakmai tapasztalatát, tudását és tehetségét igyekszik megosztani a jövő divatpápáival. A Mester minden, a szemináriumon résztvevőnek iránymutatást ad saját, egyéni formavilágának, kifejezésmódjának kialakításához.

A szeminárum segítség lehet azok számára is, akik pályájukon elérkeztek arra a pontra, ahol új áramlatok, benyomások és gondolatok szükségesek a továbblépéshez. A szervezők meggyőződése, hogy olyan korszakhoz érkeztünk el a divat világában, ahol az egyediség és az egyéniség kerül újra előtérbe. Ez a divatszeminárium ezt a folyamatot hivatott elősegíteni és európai szintűre emelni a magyar divatkultúrát.

A Mester segítségére lesznek a négy nap alatt a magyar divatélet legkiválóbb szakemberei. Nem pusztán a divatszakma kreatív, alkotói oldala lesz terítéken, de célja utakat, lehetőségeket vázolni a szakma „vérkeringésébe,” irányt mutatni a sikerhez, „kulcsot” adni a világ összes divatmetropoliszához.

A Royal Radical Court Show-n, a szeminárium záró rendezvényén a résztvevők betekintést nyerhetnek egy igazi Király Tamás Show kulisszái mögé is.

A szeminárium célja, hogy a magyar divatélet állóvizét fölkavarja, új, friss és egyedi alkotók színrelépését ösztökélje, akik megállják a helyüket világszerte, akik kreatívak, igazi egyéniségek, szellemi tőkéjük kimeríthetetlen és piacképes. A ROYAL RADICAL FASHION ACADEMY by Király Tamás szeminárium célja, hogy a divattervezők hatalmas „tengerében” új gyöngyszemeket keressenek, akiket igyekszenek felkészíteni egy „világ-kompatibilis” és egységes európai divatkultúrára.

Kiindulva a Király Tamás-féle divatszemináriumok hatalmas sikeréből, a szervezők új trendet szeretnének teremteni ennek a szabad szellemiségű divatműhelynek a kiszélesített, komplexebb változatával. Ez a rendezvény egy sorozat nyitóeseménye lesz, mely a tervek szerint negyed- ill. félévente újabb és újabb Royal Radical Fashion Academy-k megrendezését jelenti.

Itt Király Tamás és Tomka Zsóka divattörténész, divatszakértő vezetése mellett, a résztvevők iránymutatást kaphatnak a konkrét pályára lépés és kibontakozás lehetőségeiről a ruhakészítéstől egészen egy önálló show kiállításáig.

Olyan neves előadók és szakemberek emelik a rendezvény fényét, és adják át tudásukat, mint Nagy Viktor sztárfodrász; Lakatos Márk stylist; Kovács Mónika és IpacSzilvi make-up művészek; Fehér Orsi, az Attractiv Models modellügynökség vezetője; Horváth Éva sztármodell; Bárdos Deák Ágnes énekesnő; Karafiáth Orsolya írónő; Suda Balázs Róbert kreatív menedzser; Eszenyi Enikő színművésznő, rendező.

Infó:
Juhász Vince
sajtófőnök
+36 20 2 13 04 84
vince_juhas [a] yahoo.com
info [a] kiralytamas-rfa.hu
www.kiralytamas-rfa.hu

Forrás: ROYAL RADICAL FASHION ACADEMY by Király Tamás


Írta: , Dátum: 2011-08-22






ALMAF