VitalWorld-Szépségipar Szakvásár 2006 lesz a hétvégén (október 14-15.)

A Stella Zrt. a házigazdája a VIII. VitalWorld és a XX. Szépségipar szakvásár rendezvényeknek, a hazai profi szépségszakma fórumainak.


VitalWorld 2006Szépen egyél!

A Stella Zrt. a házigazdája a VIII. VitalWorld és a XX. Szépségipar szakvásár rendezvényeknek, a hazai profi szépségszakma fórumainak. A kétnapos rendezvényegyüttes (2006. október 14-15.) a szépség és az egészség kettős tengelye körül forog: fodrász- és sminkbemutatók, divatbemutatók, biopiac és kedvezményes vásár várja az érdeklődőket. A VitalWorld elsősorban szépségszakmai rendezvény, ahol a fejlődni vágyók fodrász workshop-ok és kozmetikai bemutatók segítségével tarthatnak lépést hivatásuk fejlődésével. De az olyan nagy nevek hallatán, mint a Frizurás Csoport vagy az Intercoiffure Hungary mestercsapata a civileknek is megjön az étvágyuk.



  És ha már étvágy... Az vagy, amit megeszel - tartja a mondás. És milyen igaza van. A szépségápolás nem a külsővel kezdődik, az alapja a megfelelő, lehetőleg vegyszermentes táplálkozás. Ez pedig az agyonkemikalizált élelmiszerdömping korában nemigen megy máshogy, mint bio étkezéssel. A bio nem szükségszerűen vega, és a hiedelmekkel ellentétben kívánatos és ízletes is. Sőt. Valódi íze van. De erről a hétvégén mindenki meggyőződhet a VitalWorld biopiacán, vagy reforméttermeiben.

Ha pedig már tökéletes a frizuránk, és jól is laktunk, akkor utánanézhetünk, hogyan tehetjük arbőrünket hamvasabbá és combunkat narancsbőrtelenebbé, és hogyan varázsolhatunk magunknak lávakő feketeségű szempillát. A Manhattan Cosmetics-től Ilcsi néni kozmetikumáig széles a paletta.

Mi?
VitalWorld Szépségipari Szakvásár

Mikor?
2006. október 14-15., 10.00-18.00

Hol?
Corvinus Egyetem (Közgáz) - Budapest, IX., Fővám tér 8.
 
Felnőtt jegy: 900 Ft / nap
Diák- és nyugdíjasjegy: 500 Ft / nap
Jegyek a helyszínen válthatók.

  Forrás: Stella
Írta: Ilze , Dátum: 2006-10-12






ALMAF