A Miss Éden 2006 és a Pesti Divat sajtótájékoztatója lesz a Mammutban

2006. október 27-én tartja sajtótájékoztatóját a Miss Éden és a megújult Pesti Divat a Mammut Bevásárlóközpontban lévő Kaméleon Mulatóban.


Miss Éden 2006Édenkerti lányok karöltve a hazai divatmédiával

2006. október 27-én tartja sajtótájékoztatóját a Miss Éden és a megújult Pesti Divat a Mammut Bevásárlóközpontban lévő Kaméleon Mulatóban. A rangos "Miss Éden 2006" cím elnyeréséért 2006. július 15-én szintén ehelyütt szálltak versenybe a lányok. A pénteki sajtótájékoztató az európai döntőt előzi meg, amelyre egy nappal később, 28-án, szombaton kerül majd sor Budapesten. A nyári döntő legjobb 16 magyar versenyzője mérheti össze tudását a nemzetközi mezőnyben, ahol rajtuk kívül bolgár, román és szlovák lányok is képviselik majd hazájukat. A 36 csodaszép jelölt közül, a nyertes egy Koh Samet szigeti fotózással gazdagodhat, valamint részt vehet a világversenyen.



  Az évről-évre megrendezett szépségverseny célja, hogy a zsűri megválassza azt a legattraktívabb, legcsinosabb lányt, aki elnyeri és egy éven át viseli a "Miss Éden" címet. Ráadásul egy egzotikus üdülőparadicsomban pihenhet és fotózhat a szervezőbizottság költségén. A verseny a 12-29 év közötti tehetséges lányok számára nyújt lehetőséget a bemutatkozásra, miközben igyekszik biztosítani a modell- és reklámszakma számára az új modelleket. A verseny nemzetközi, a részvétel ingyenes, a bírák elsősorban Magyarországról, Ausztriából, Szlovákiából és Romániából várják az esélyes pályázókat.

A szombat esti rendezvény presztízsét emeli, hogy mellette áll a ’60-as évek óta működő, Strasszer András laptulajdonos által birtokolt Pesti Divat is. A lányok bemutatásán túl, a sajtótájékoztató tárgyát képezi majd az új kiadói és lapmenedzselési elképzelések ismertetésen is, amiről a Neckermann és a MediaCom számolnak be majd. A Miss Éden 2006 magyarországi döntőjének 1. helyezettje: Mészáros Vivien, 2. helyezettje: Nagy Mónika, 3. helyezettje: Pál Krisztina, értük a szombat este folyamán külön is szurkolhatunk.


Írta: MZ , Dátum: 2006-10-26






ALMAF