A Fashiondesigner.gportal.hu lopja a HazaiDivat.hu cikkeit

A HazaiDivat.hu a mai napon tisztelettel megkérte a Fashiondesigner.gportal.hu honlap tulajdonosát, hogy 5 munkanapon belül szedje le a HazaiDivat.hu-ról eltulajdonított tartalmakat


A HazaiDivat.hu <a href='/zoob-katti.html' title='Zoób Katti'>Zoób Katti</a> cikke a Fashiondesigner.gportal.hu-nNe lopj!

A HazaiDivat.hu a mai napon tisztelettel megkérte a Fashiondesigner.gportal.hu honlap tulajdonosát, hogy 5 munkanapon belül szedje le a HazaiDivat.hu-ról eltulajdonított, és honlapján sajátjaként feltűntetett tartalmakat.



Az eltulajdontott 'trgyak'

A Fashiondesigner.gportal.hu Karriertrtnetek cmű menpontja kizrlag a HazaiDivat.hu cikkeiből ll, s ezen url. alatt tekinthető meg:
A Fashiondesigner.gportal.hu ellopta Karriertörténetek cikkeinket http://www.gportal.hu/
gindex.php?pg=20681078&PHPSESSID
=1be9240b4ae85f89fea97b047fa6dd82

A Fashiondesigner.gportal.hu Divattervezők menpontjnak pedig java rsze szintn a HazaiDivat.hu cikkeinek lopott msolata. Az url-je ez:
http://www.gportal.hu/
gindex.php?pg=9046965&PHPSESSID
=1be9240b4ae85f89fea97b047fa6dd82

Ami nekem a legjobban 'tetszett'

Idzet az orgazda Vendgknyvből:

2007.03.05 15:45

szia!

nekem nagyon teccik az oldalad, ltom te is nagy divatrajong vagy.... de n szertnk tőled tancsot krni... a suliba hres magyarokrl kell prezentcit csinlni s n Katti Zoob-ot vlasztottam, de sehol nem tallom az letrajzt... szeretnm, ha segtenl. Előre is kszi!!!

A HazaiDivat.hu cikke Zoób Kattiról a Fashiondesigner.gportal.hu-nSzia!Nagyon rlk hogy tetszik az oldalam,a Divattervező menpontban lthatod hogy frisstettem(kztk ott van Katti Zob is).Remlem tudtam segteni,sok szerencst a prezentcihoz!'

Na mrmost ez a 'frissts' szimpla ellopsa volt a HazaiDivat.hu 2006. mrcius 29-n kelt, Zob Katti, divattervezőt bemutat cikknek.

De az is teszik, ahogy pl. az Epres Panni, topmodellel ksztett exkluzv interjnkat egy az egyben tmsolta maghoz gy, hogy a krdsek elől az MZ:-okat persze kitrlte. Ezzel is bizonytva, hogy abszolt rosszhiszemű, hiszen tudja, hogy amit tesz, bűn.

Ha msolnak, az a legnagyobb dicsősg. Szval... mr megint megdicsőltnk! :)

Lops kontra partnerkeds

A HazaiDivat.hu cikke Milla Jovovich-ról a Fashiondesigner.gportal.hu-n s flrerts ne essk, nem vagyunk irigyek, szvesen adunk t tartalmat annak, aki egyezteti velnk ezen ignyt s becsletesen megjelenti, hogy a tartalom forrsa a HazaiDivat.hu. Partnerei vagyunk pldul a Nők Lapja Cafnak is... De ha valaki idegen tollakkal akar keskedni, s ehhez pp a mi a sok energival sszegyűjttt tollainkat kvnja hasznlni, nos, azt knytelenek vagyunk megakadlyozni. Brmi ron.


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2007-08-10






ALMAF