Fehérbe csajok!

A No-Excess női arculatát Csanák Edit öltözködési designer formálta. Hogy milyenre? Fehérre és ultramodern szabásvonalúra.


A No-Excess női arculata, az NSX White Label 2005A No-Excess női arculata, az NSX White Label fehér és csajos

A No-Excess női arculatát Csanák Edit öltözködési designer formálta. Hogy milyenre? Fehérre és ultramodern szabásvonalúra. A légiesen könnyed és ravasz vonalvezetésű kollekció is pályázik a 2005-ös Magyar Formatervezési díjra.

A Magyar Formatervezési díjról már beszámolt magazinunk, amikor a tavaly 25 éves díj múltját és jelenét bemutató kiállításról tudósítottunk. A 2004-es díjazottakról készült fényképeink az ’Iparművészeti kiállítás’ menüpont alatt láthatók. A 2005-ös Magyar Formatervezési díjpályázatra a No-Excess női arculatát, az NSX White Label-t megálmodó Csanák Edit öltözködési designer is jelentkezett.



NSX White Label 2005A kollekcióról fotók készültek egy a főváros közelében lévő divatnagykereskedés Divatművészeti Galériájában, amely  rendszeresen lehetőségeket ad fiatal tehetségeknek, hogy kiállításokon, illetve egyéb fórumokon megmutathassák, mire képes a magyar virtus.

Csanák Edit ruháinak egyedisége tökéletes fehérségük. A nyár slágerszínei, a türkizek, pinkek, neonzöldek helyett ő a Hold színénél, a nőiességet képviselő, és a minden színt magában foglaló fehérnél maradt.

A fazon tekintetében azonban ez a kollekció is trendkövető. A nőiességük ellenére is sportos, sőt, praktikus szabásvonalú ruhák rafináltak és szexisek, egyszóval olyan csajosak.

Fotók a No-Excess női arculata, az NSX White Label 2005-ről


Írta: Ilze , Dátum: 2005-05-30






ALMAF