2006. májusától partnerünk a FASHION for women divatmagazin

Egyedül nem megy - már a régi nagyok is megénekelték. És ha megy is egyedül, azért többen jobb.


FASHION for women'Egyedl nem...'

’Egyedl nem megy’ - mr a rgi nagyok is megnekeltk. s ha megy is egyedl, azrt tbben jobb. Ezen logikai lncolaton vgighaladva dnttt gy a HazaiDivat.hu szerkesztősge, hogy partneri viszonyra lp a FASHION for women divatmagazinnal. gy aztn 2006. mjustl kezdve a FASHION for women nyomtatott sajttermk s a HazaiDivat.hu portl kz a kzben tudst a divatrl.Az újságárusoknál kapható FASHION for women magazin elsősorban azok érdeklődésére tart számot, akik (hó)naprakész információkat szeretnének a menő divatmárkák kollekcióiról, ugyanis a magazinnal a ruhák katalogizált fotói mellett a teljes boltlistát is a kezedbe veheted.

De a divat változó műfaj, a benne való eligazodásban pedig a divatbemutatók segítenek, amelyeken fény derül a legújabb trendekre, arra, hogy mit mivel, milyen színben és anyagban húzzon magára a tisztelt trendkövető. A HazaiDivat.hu fotósai épp ezért az összes hazai divatbemutatón, haj-show-n és divateseményen bőszen sütögetik a vakuikat, miközben újságíróink repülő riportnerként tudósítnak.

Mindezen csapatmunka eredménye eddig csak az on-line világban volt elérhető. De az új tavasz változást hozott: a havonta 20.000 példányszámban megjelenő partnermagazinunk soron következő, tehát júniusi számában már olvashattok olyan cikket, melynek hosszabb változatát, és a hozzá tartozó fotógalériát itt, a HazaiDivat.hu-n találjátok.

A HazaiDivat.hu Olvasóinak pedig jó hír, hogy a FASHION for women magazin divattervezőkről szóló portrésorozatát hónapról-hónapra olvashatjátok portálunkon. A sorozat egyre bővül, és terveink szerint a teljes divatvilágot lefedi majd, azaz midenki benne lesz, aki számít.

Hát akkor, kívánunk további kellemes trendkövetést az on-line és az off-line világban!

További cikkek a témában:

Philip Treacy kalaptervező


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-05-22


ALMAF