2007. februárjában 33.000 olvasó, 4.000.000 találat

Ahogy januárban ígértük, az idei a nagy változások éve lesz a HazaiDivat.hu háza táján.


HazaiDivat.hu logóRövid február, magas látogatottság

Ahogy januárban ígértük, az idei a nagy változások éve lesz a HazaiDivat.hu háza táján. Több tudósítás, több portréinterjú, és olyan új szolgáltatások, mint az Eseménynaptár sorakoznak majd föl az elégedettségetek érdekében. Az statisztikákból úgy tűnik, a megkezdett munkáink sikeresek, hiszen 2007. februárjában több, mint 33.000 egyi IP-t számoltunk, miközben 43.000-szer látogattatok el hozzánk. Érdeklődésetek 2.307.000 oldalletöltést és 4.000.000 találatot eredményezett.



Hónapról-hónapra Januárban 31.000 egyedi látogatónk volt, míg a huszonnyolc napos februárban már 33.000, ami megközelítőleg 15%-os növekedést jelent. Januárban átlagosan 1.500 egyedi látogatónk volt, míg februárban ez a szám már már 1600.

Márciusban is számíthattok ránk, hogy minden hazai divateseményen jelen leszünk és tudósítunk, backstage riportot és exkluzív interjút készítünk, meg persze fotózunk is szorgalmasan. És ha tehetjük, előre szólunk egy-egy divatbemutatóról, haj-show-ról, divattervező-versenyről.

Utóbbit pedig nem csupán a Programelőzetesben követheted nyomon, hanem legújabb menüpontunk, a Programtáblázat segítségével is. Ez a naptár mindenről tud, ami  a hazai divatéletben a nagyközönségnek szóló esemény.

Első  helyen a Google-on

Büszkén jelentjük, hogy a kereső-optimalizálás sikere miatt továbbra is elsők vagyunk a Google.com-on számos fontos divatszereplő és divatesemény nevére keresve.

Topmodellek: Aipli Ági, Répás Annamari, Sarnyai Eszter, Túróczy Réka

Divattervezők, divatmárkák: Andrej Baranik (hazánkban nemrég debütált, szlovák divattervező)

Mesterfodrászok: Szabados Iréne, Kada Szabó Éva

Divat- és szépségipari események: Stella Nemzetközi Divatfórum, Stella Divatfórum, Wella Fashion Show, Fashion World Offline

Divatkifejezések: divatbemutató, divattervezőverseny, divattervező verseny, fehérneműbemutató, fürdőruhabemutató, ékszerbemutató, divathírek, a szépségipar hírei, trendajánló, kollekciófotózás, trendi frizura.

Top 10-ben a Google-on

A következő kulcsszavakra pedig másodikként, de legalábbis a Google.com első oldalán, azaz az első tízben jelenünk meg.

Topmodellek: Vámosi Viki, Epres Panni

Divattervezők, divatmárkák: Náray Tamás, S. Hegyi Lucia, Luan by Lucia, Zoób Katti, Katti Zoób, Király Tamás, Konsánszky Dóra, Tisza cipő, A Nő Négyszer, Vágó Réka, Art’z Modell, Bál Szalon, Héjja Trend Line, Góczi Katerina, Marina Rinaldi, Fekete Krisztina, Aquanauta, Etam, Bétex és Sentiments

Mesterfodrászok: Krizsán Győző, Intercoiffure Hungary, Binder Géza, Kucsera Zsolt

A divatvilág és a szépségipar szereplői: Sütő Enikő

Divat- és szépségipari események: Divatolimpia, Fashion Week Hungary, Fashion Awards Hungary, Budapest Fashion Week, Fashion Day & Night, Árkád Divathét, Miss Balaton, WAMP (WAsárnapi MűvészPiac)

Divatkifejezések: divat, divatmagazin, fehérnemű bemutató, haj-show, divattervező, divatmárka, divatfotós, sminkmester, szépségipar, modellverseny, modellfotózás, divatfotó.

További cikkek a témában:

2007. januárjában 31.000 olvasónk volt

2006. decemberében 25.000 egyedi IP

2006. novemberében 22.000 egyedi IP

2006. októberében 18.000 egyedi látogatónk volt


Írta: OT , Dátum: 2007-03-06






ALMAF