TOTHBORI 200910 ŐszTéli Business Look divatbemutató (október 21.)

Közel 1000 fős közönség előtt mutatta be 2009. október 22-én a budapesti Millenáris Teátrumban Tóth Bori divattervező legújabb, TOTHBORI 200910 ŐszTéli Business Look prêt-à-porter kol


TOTHBORI 2009Közel 1000 fős közönség előtt mutatta be 2009. október 22-én a budapesti Millenáris Teátrumban Tóth Bori divattervező legújabb, TOTHBORI 2009/10 Ősz/Téli Business Look prêt-à-porter kollekcióját. A gránitlapokkal burkolt kifutó mellett olyan hírességek is helyet foglaltak, mint D. Tóth Kriszta, Szabó Patrícia, Völgyesi Gabi, Gallusz Niki, Kustánczi Lia, de ott volt Makány Márta divattervező és kedvesével Horváth Csaba főpolgármester-helyettes is. A gránitlapokkal burkolt, mindössze öt centi magas kifutót a századelőt idéző, újraértelmezett, klasszikus elegancia uralta. A kizárólag természetes anyagokból álló kollekció alapanyagai, mint például a gyapjú és gyapjúkasmír szövetek vagy a tweedek Franciaországból, Olaszországból és Ausztriából érkeztek.



A 2009. november közepén nyíló prémium szalonban 36-44-es méretben lesz kapható a kifutóra állított, limitált darabszámú konfekció, melyet nem elsősorban színpadra, hanem a mindennapokba: irodákba, tárgyalási szituációkba, az üzleti szféra szabályaira alapozva álmodta meg a divattervező. A TOTHBORI márka előnye a nemzetközi, már Magyarországon is kapható business look brandekkel szemben, hogy a felső-közép árkategóriát képviseli, így a hazai üzletasszonyok számára megfizethetőbb. A bemutatott szettek egyes darabjai egymással is variálhatóak, sőt, a szezonálisan megújuló kollekciók egymásra épülnek majd - így az idei ruhákhoz a hozzájuk harmonizáló új elemekkel egészíthető ki jövőre a ruhatár.

Forrás: TOTHBORI


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-10-23






ALMAF