Sariana, Felina fehérnemű- és fürdőruhabemutató a WMN Hiúságok Vására kifutóján (áprili

A Hiúságok Vására kifutóján három nap alatt minden megfordult, ami ruha, miért épp a fehérnemű és a fürdőruha lett volna kivétel?


Felina fürdőruhaDzsungelszínekben

A Hiúságok Vására kifutóján három nap alatt minden megfordult, ami ruha, miért épp a fehérnemű és a fürdőruha lett volna kivétel? Két vezető és hazánkban igen közkedvelt fehérneműmárka, a Sariana és a Felina vonultatta fel a 2007 Tavasz/Nyári fehérneműtrendeket - sok rózsaszínnel -, utóbbi pedig az idei fürdőruhadivat kulcsszavát is elárulta, ami nem más, mint a dzsungel. A tenyérnyi ruhadarabokat pedig válogatott szépségek mutatták be: a Miss Balaton híresen csinos döntősei lettek alkalmi modellek.



Sariana

A konferansziék kimondják a bűvös szavakat: „fehérnemű” és „fürdőruha”, mire némi izgalom támad a férfi vendégek között. Pillanatokon belül négy-öt dalia terem mellettem az első sorban, karnyújtásnyira a kifutótól, s a hamarosan felvonuló, lengén öltözött modellektől, azaz a Miss Balaton döntőseitől.

Sariana fehérnemű, <a href='/zimany-linda.html' title='Zimány Linda'>Zimány Linda</a> Sió - Miss <a href='/balaton.html' title='Balaton'>Balaton</a> 2006 győztes Mit tagadjam, én is megszállottan szeretem a szép fehérneműket, sok nőtársammal egyetemben, így árgus szemekkel figyelem mi is most a trend. A színek tekintetében még mindig verhetetlen a fehér és a fekete, míg a bugyik terén mit sem változott a tanga fazon népszerűsége.

Persze ne higgyük, hogy csupán ennyi lenne a választék. Szerencsére a paletta olyan széles, hogy bárki megtalálhatja a számára megfelelő színt és fazont anélkül, hogy sóhajtva fel kéne áldoznia kedvenc fehérneműjét a divatosság oltárán.
A Sariana kollekciójában éppúgy megtalálható a rózsaszín alapon fekete pöttyös összeállítás, masnival a popsin, mint a csipkepántos, habcsókra emlékeztető kis fehér klasszikus szett.

De láthattunk itt rózsaszín, hamvas barack és világoskék alsóneműt, vadító ciklámennel váltakozva. Merészen áttetsző leheletvékony anyagból készült melltartókat és rafinált szivacsbetétekkel kipárnázott push-up kosármegoldásokat. A tangáktól a francia fazonú alsókig mindenféle nadrágokat, hímzéstől díszeset vagy egyszerűségében szépet, a harisnyakötős, csipkebetétes fűzőkről nem is beszélve.

Puha, mikro-szálas anyagok, szalagok, merész színék és minták, naiv erotika, vidám nőiesség, barokkos kavalkád, romantika vagy elegancia... ki mit szeretne.

Nekem is megvan a kedvencem, s talán be is szerzem magamnak a mai nap végén azt a vidám, fehér alapon rózsamintás összeállítást, ami úgy megdobogtatta a szívem.

Felina - Contruelle

Felina fehérneműMég fel sem eszmélhettünk a sok csábos vagy épp visszafogottan rafinált garnitúrák kavalkádjából, máris elénk toppan a Felina fehérneműit bemutató első leányzó. A lángszín összeállításban vonuló tünemény, úgy hat a közönségre, mint a vörös posztó a bikára, meglehetősen nagy adag adrenalint pumpálva főleg az erősebbik nem képviselőinek szervezetébe.

Ennek ellenére a Felina Contruelle kollekciójának egyes tagjain mintha némi retrohangulatot fedeztem volna fel. Talán a - mostanában megszokottnál - magasabban „záródó” melltartóknak, talán az anyagválasztásnak köszönhető ez az érzet, mindenesetre retro vagy sem, nekem tetszik ez a végeredmény is.

A matt és fényes anyagok kombinációja, a finom tüllhímzések, csípőnadrágok a régi idők visszafogott eleganciáját közvetítik, míg a merész tangák, szivacsos melltartók a modern irányzat képviselői.

Az olyan színek, mint a ciklámen, az almazöld vagy a kettő kombinációja jól ellensúlyozza a konzervatívabb fehér és vanília vonalat, de megtalálhattuk a felvonuló modellek között az örök kedvencet is, a minden díszítést nélkülöző klasszikus fekete garnitúrát, amely minden nő fehérneműs arzenáljának elengedhetetlen kelléke.
 
A jóból azonban sosem elég, így pillanatnyi szusszanás után máris a fürdőruhák kerültek terítékre, azaz kifutóra, amelyből megtudhattam, hogy idén bizony a dzsungelminta is divat.

Felina fürdőruha Buja trópusi növényeket, harapásra csábító egzotikus gyümölcsöket ábrázoló anyagokból szabott egyrészes fürdőruhák vonultak végig elsőként a nagyérdemű előtt, meglepő fekete-fehér pöttyös pánttal és mellszegéllyel. Persze manapság már mindent szabad: csíkos, pöttyös, mintás párosítása, ez a kreativitás!

Aki a visszafogott mintákat és a bikiniket kedveli, annak sem kellett csalódnia: tengerészcsíkos és egyszerű fekete garnitúrákban váltották egymást a lányok, merevítős és háromszög fazonú felsővel, apró, csípőre szabott és magasan felvágott bugyikkal.

A kiegészítők közül pedig még mindig verhetetlen az „ápol és eltakar” jellegű áttetsző strandkendő, és a nők elengedhetetlen kelléke, a fürdőzéshez is magunkkal cipelt, minél méretesebb strandtáska.

Fotók a Sariana fehérneműbemutatóról - Hiúságok Vására, 2007-04-13

Fotók a Felina fehérnemű - és fürdőruhabemutatóról - Hiúságok Vására, 2007-04-13


Írta: Szeitl Mónika , Dátum: 2007-04-18






ALMAF