Nincs Lehetetlen – Holland Kultfeszt

Artista, Je suis belle, Konsánszky, Nanushka, Tuan, USE a Marie Claire

Ria, Ria, Hungarian Designers

KosánszkyA hazánkban és külföldön is sikert-sikerre halmozó, fiatal divattervezők bemutatóira a Nincs Lehetetlen WAMP Holland-Magyar Design Fesztivál záróakkordjaként került sor. Hogy nívós eseményről van szó, a kollekcióikat bemutató fellépőkön, a Marie Claire pártoló szerevezésén túl, mi sem bizonyítja jobban az illusztris vendégseregnél. Míg a kifutót Varga Ágota uralja, a közönség soraiban Vámosi Viktória topmodell is kitartóan figyel. Ami a színpadra sorjázó kreációkat illeti, bár ki-ki saját vonalaira igazította az aktuális trendeket, a bő szabású, esetleg övvel karcsúsított, pántnélküli babydoll ruhák, vagy ennek alternánsai, a mell alatt húzott, empire-fazonúak ott voltak szinte minden tervezőnél.


Mexx 2008 Tavasz kollekció bemutató az NL - WAMP Holland-Magyar Design

Simple City

MEXXA holland nagykövetség 2008 február-márciusában holland-flamand összművészeti fesztivált szervezett, LOW Kultfeszt néven, melynek design eseményeiről a WAMP kezeskedett. A rendkívüli Holland-Magyar design fesztivál, nemcsak a művészetet hozta közelebb az emberekhez, a magyar és holland designerek közötti párbeszédet erősítve igyekezett rámutatni a design kapcsolódási pontjaira más területekkel. Így a nagyérdemű sorra járva a Gödör Klub különtermeit, grafikai és neves holland tervezők design termékeit bemutató kiállításokkal találkozhatott, vagy, ha épp piacos kedvében találta a jóisten, a WAMP művészpiac designer elmésségektől roskadó asztalkáinál csillapíthatta költekezési vágyát.


Biciklis divat fotópályázat a Holland Kulturális Fesztiválon

Szipál Márton fotóművészA kerékpáros divatot hivatott bemutatni és népszerűsíteni a Nincs Lehetetlen – Holland Kultfeszt keretében meghirdetett fotópályázat. A kiíró trió - a BAD alkotócsoport, a Holland Nagykövetség és a MERLiN Színház – április 10-ig várják a pályaműveket. A pályázat részleteiről a www.lowkult.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

ALMAF