Ma lesz a Miss Éden 2006 európai döntője a Mammutban (október 28.)

2006. október 28-án, szombaton 19 órakor kerül sor a Miss Éden 2006 nemzetközi szépségverseny európai döntőjére a mammutbéli Kaméleon Klubban.


Miss Éden 2006Lányok a Paradicsomból szemétruhába bugyolálva

2006. október 28-án, szombaton 19 órakor kerül sor a Miss Éden 2006 nemzetközi szépségverseny európai döntőjére a  mammutbéli Kaméleon Klubban. A kitüntető Miss Éden 2006 címért 36 gyönyörű lány verseng majd, az elődöntőkön már bizonyított pozsonyi és magyar esélyesekhez ez alkalommal a romániai, bulgáriai, ukrajnai és ausztriai legjobbak csatlakoznak. A verseny különlegessége, hogy a zsűri a közönség bevonásával keresi a paradicsomi szépségű hölgyeket s hogy a csinos külső mellett az egyediségre, a tehetségre, valamint a kisugárzásra összpontosít. Nem feltétel a 175-180 centiméteres modellmagasság sem, fontosabb, hogy a versenyzők attraktívak legyenek, hogy élvezzék az őket körülvevő csillogást, ahogy azt Dr. Kiss Róbert Richard, a Pesti Divat executive igazgatója a sajtótájékoztató során megjegyezte.



  Aki szokványos szépségversenyre számít, azt mindenképp meglepetés éri. Több lesz ez, mint fürdőruhás, kisestélyis felvonulás. A rendezvény fővédnöke, a megújult Pesti Divat ugyanis a Fővárosi Közterületfenttartók Egyesületével összefogásban fiatal, hazai divattervezőket kért fel, hogy külön megmérettetés keretében, az est során tegyenek tanúbizonyságot kreativitásukról. Az általuk, kizárólag hulladék anyagok felhasználásával készített formabontó, extravagáns kreációkat szintén a döntősök viselik majd. A lányok frizurájáról a Metropoliten Hair Club gondoskodik.

Aki ezek után élőben is kíváncsi rá, kinek a fejére kerül a korona s nyeri vele együtt a Neckermann utazási iroda által felajánlott fődíjat, a fehér homokos partjáról híres Koh Samet szigeti fotózást, az jegyet a helyszínen, közvetlen a verseny időpontja előtt, korlátozott számban még vásárolhat.

A időpont és a helyszín tehát még egyszer:

2006. október 28. (szombat) 19.00
Mamut II. (1027 Budapest, Lövőház u. 3.) Kaméleon Klub   További cikkek a témában:

Bájos Kelet-Európa

Édenkerti lányok karöltve a hazai divatmédiával


Írta: MZ , Dátum: 2006-10-28






ALMAF