Webszerelem.hu

Örömmel és büszkeséggel a szívünkben mutatjuk be.... Azazhogy, bocs, inkább félre a pátoszt! Szóval. Elindult egy portál. Egy portál, az internetes társkeresésről.


Webszerelem.huVia elindította önálló portálját

Örömmel és büszkeséggel a szívünkben mutatjuk be.... Azazhogy, bocs, inkább félre a pátoszt! Szóval. Elindult egy portál. Egy portál, az internetes társkeresésről. Nem, nem internetes társkereső, csak arról csevegő, véleményező, viccelő, és az a címe, hogy Webszerelem.hu. De a többit inkább Via írja!: Te ismerkednél az Interneten? Nem, mert személytelen? Igen, mert sok lehetőséget rejt? Én ma már az utóbbi táborba tartozom, de bevallom, az előbbiben kezdtem.Ha egy bartnőm nem pasizik be az egyik ismert webes trskeresőn... s ha n nem vagyok pp tl egy hossz kapcsolatot kvető egy ves tombolsi időszakon... Meg ha nem rzem gy, hogy most mr jhetne valami komolyabb... Ha-ha-ha. Igen, akr nevethettem volna az egszen, de ehelyett n is regisztrltam. gy gondoltam, ettől mg sszefuthatok az igazival egy klubban, vagy akr a buszon is. Az Internet nem zrja ki a ’hagyomnyos’ ismerkedsi mdokat, ellenben nagyon XXI. szzadi - korunk tnciskolja...

'Termszetesen’ gy gondoltam, hogy aki a weben ’knyszerl’ ismerkedni, az csak lzer lehet, ezrt nem is szmtottam komoly vlasztkra. De tvedtem. Mr a regisztrlsom napjn kaptam levelet olyan pasitl, aki nagyon is bejtt. Ezen persze jl meglepődtem, de aztn a reglapokat, meg a fotkat nzegetve, megrtettem, hogy a weben is csak olyanok keresnek prt (vagy szexpartnert?) mint a szrakozhelyeken, vagy a suliban, munkahelyen. Csak nem szeretik a zajt, meg a fstt, ezrt nem jrnak klubokba, vagy mr rgta egy kis cgnl dolgoznak, ahol nincs nagy fluktuci, viszont (mr) nem jn be nekik senki. Szval lzerek s mjerek vegyest.

gy rzem, ez a tma a mink. Azok, akik Internettel lnk, s akik – bevalljuk vagy nem – tbbsgnkben ismerkednk is a weben, mint letnk brmely msik helysznn. Hogy ez helyes vagy elborzaszt, szemlytelen, vagy termszetes, veszlyes, vagy kalandos – nos ht erről lehet vitatkozni, csevegni, egyetrteni az ltalam indtott s szerkesztett portlon, a Webszerelem.hu-n.

Jelenleg frumokban vitathatod meg itt a tmt, rhatsz blogot, cseveghetsz a Csevegőszobban, szavazhatsz az internetes trskeress krdsről s frfi-nős vicceken is nevethetsz.

s ha van trelmed kivrni, hamarosan azt is megtudhatod, valjban mirt is jtt ltre ez a portl...

Via


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2005-12-05


ALMAF