KREA Diplomamunkák kiállítása a Szimpla Kertben (szeptember 12-től november 20-ig)

2009. szeptember 12-től a KREA Kortárs Művészeti Iskola az idei diplomamunkákból mutat be egy válogatást a budapesti Szimpla Kertben.


KREA Diploma 20092009. szeptember 12-től a KREA Kortárs Művészeti Iskola az idei diplomamunkákból mutat be egy válogatást a budapesti Szimpla Kertben. A divattervező és stylist, valamint enteriőr és grafika szakos hallgatók fotói, grafikái november közepéig díszítik a romkocsma emeleti szintjének falait. A KREA Kortárs Művészeti Iskola 1995 óta nyújt államilag elismert közép- és felsőszintű művészeti képzést. A magániskola alapítóinak célja, hogy a hazai művészeti életben hiánypótló, szakmailag színvonalas, szellemiségében kortárs, újító és designközpontú képzést nyújtsanak a fiatal magyar nemzedéknek. Képzési filozófiájuk középpontjában a kortárs szellemiségű művészképzés és a professzionális szakemberképzés áll. Hallgatóik alkotói munkájuk által legitimálják a kortárs képző- és alkalmazott művészet kulcsfontosságú szerepét a mai világban.



A KREA-ról

A KREA Kortárs Művészeti Iskola rendszeresen rendez kiállításokat, szakmai beszélgetéseket, előadásokat, szimpóziumokat iskolán belül és külső helyszíneken, emellett évente egyszer nyilvános jótékonysági árverést szervez valamely közhasznú alapítvány számára.

Meglévő és újonnan induló szakjai:
Divattervezés
Stylist
Fotó
Smink
Művészeti újságírás
Képzőművészet
Enteriőrtervezés
Lakberendezés
Tervezőgrafika
Tervezőoperátor
Webdesign

KREA Diplomamunkák kiállítása

Helyszín: Szimpla Kert (Budapest, VII. kerület, Kazinczy u. 14.)
A kiállítás megtekinthető: 2009. szeptember 12-től november 20-ig, a Szimpla Kert nyitvatartási idejében
A belépés díjtalan!

Forrás: KREA


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2009-09-11






ALMAF