A COSMOPOLITAN Bikinshow 2007 után Hegedűs Fanni modellel beszélgettünk (április 19.)

A maga nemében parádés, forró nyarat előlegző fürdőruhás felvonulás után a party közel sem ér véget.


Még a Lottón sincs 17 telitalálatos!

COSMO BikinishowA maga nemében parádés, forró nyarat előlegző fürdőruhás felvonulás után a party közel sem ér véget. Finom falatoktól roskadó asztalokban, minőségi boroktól sötét palackokban nincs hiány. A COSMO Bikinishow modelljei persze köszönik nem, vagy csak ritkán élnek ilyesmivel, az alakrontó, lukuluszi lakomáknak búcsút intve inkább a kültérben gyújtanak egy-egy cigire, fogadják a barátok, rokonok gratulációit. Hegedűs Fanni dekoratív lány, nemcsak hímzésekkel ékített farmerján, brokátos, szőrmével díszített kabátkáján, párducmintás tűsarkúján akad meg a szemem, hátul lófarokba hurkolt, sötét copfja is mosolygós arcára vonzza a tekintetet.



Övék a világ! És velünk mi lesz?

A tűsarkú nélkül is legalább 170 centis, attraktív lányzó, Hegedűs Fanni, a Unique Illusion képviseletében erősíti a Zimány Lindával felsrófolt mezőny bombázóit. Kicsit gyorsan beszél, de más vétség igazán nem írható számlájára, készséggel, kedvesen mesél a bikinishow kulisszatitkairól.

Elhűlni csak akkor hűlök el, amikor még mindig ajkán fodrozódó mosollyal közli, hiába a széles választék, a való világban még ő is nehezen talál magára dögös fürdőrucit. Ha neki is csak hosszas nézegetés, próbálgatás után sikerül döntenie, hibátlan alakja láttán eszembe jut, mi lesz velünk? Cosmón edzett idegekkel ragaszkodunk a legtökéletesebb darabhoz, ha törik, ha szakad, de nem adjuk fel, vagy…?

MZ: Hogy lesz valakiből a Cosmopolitan Bikinishowjának fürdőruha modellje?
Hegedűs Fanni: Ügynökségnél dolgozom, és az ügynökségen keresztül jutottam el a válogatásra. Két körben zajlott a casting, igazából nem tudom, hogy az első körben hányan lehettünk, én a 44-es sorszámot kaptam, de utánam még érkeztek többen. A második körre már csak huszonöt lányt hívtak be összesen, ha jól tudom, és abból választották ki azt a tizenhetet, akire végül is szükségük volt a show-hoz.

MZ: Hogy zajlottak a próbák?
HF: Tulajdonképpen két és fél napot szántunk a próbákra, kétszer négy órát. Seres Attila készített fel minket, nagyon jó hangulatban zajlottak a próbák. Attilával nagyon jól lehet együtt dolgozni, úgyhogy innentől fogva működött a történet.

MZ: Mennyi időt vettek igénybe a show végső előkészületei?
HF: Ma egy órára értünk ide, frizura, smink, próbák, elment az idő.

MZ: Sikerült kedvenc várost, fürdőruhát választanod?
HF: Az első színt, Tokiót nagyon szerettem és véleményem szerint a táncosok is szuperek voltak. Fürdőruhák közül pedig a fehérre esett a választásom, a fehér volt a kedvencem.

MZ: Ha fürdőruhát vásárolsz, mennyire befolyásolnak a trendek?
HF: Vásárlásnál nem nagyon befolyásolnak a trendek, azért se, mert nagyon nehezen találok magamnak megfelelő fürdőruhát. Ebből kifolyólag aztán komolyan át kell böngésszem a választékot, mire megtalálom a hozzám illőt. Trend ide, trend oda, végül mindig annál maradok, amelyik tényleg jól áll.

MZ: Legközelebb hol és mikor találkozhatunk veled?
HF: Egyelőre nem tudom még, ez az ügynökségemtől, a Unique Illusion-től is függ, milyen válogatások, milyen munkák adódnak a jövőben, majd kiderül.

MZ: Eddigi munkáid közül, melyik teljesítményedre vagy a legbüszkébb?
HF: Jelenleg erre a bikinibemutatóra vagyok a legbüszkébb. Vannak folyamatosan tervek, de erről egyelőre még beszélnék szívesen.

Fotók a Cosmopolitan Bikinishowról - Jövő Háza Millenáris Teátrum, 2007-04-19


Írta: MZ , Dátum: 2007-05-10






ALMAF