Biciklis divat fotópályázat a Holland Kulturális Fesztiválon (április 22. és 30.)

A kerékpáros divatot hivatott bemutatni és népszerűsíteni a Nincs Lehetetlen – Holland Kultfeszt keretében meghirdetett fotópályázat.


Szipál Márton fotóművészA kerékpáros divatot hivatott bemutatni és népszerűsíteni a Nincs Lehetetlen – Holland Kultfeszt keretében meghirdetett fotópályázat. A kiíró trió - a BAD alkotócsoport, a Holland Nagykövetség és a MERLiN Színházáprilis 10-ig várják a pályaműveket. A pályázat részleteiről a www.lowkult.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.



Húsz helyszínen, mintegy negyven programot vonultat fel kilenc nap alatt a Nincs Lehetetlen- Holland Kultfeszt április 22. és 30. között Budapesten és két vidéki városban. Az egyedi, és rendkívül változatos rendezvénysorozat a Holland kortárs művészetből kínál egy nagyobb merítést a magyar közönségnek.

A BAD (Bicycle Art And Design) alkotócsoport a 2009. áprilisában megrendezésre kerülő NL – „Nincs Lehetetlen” Holland Kulturális Fesztivál keretében fotópályázatot hirdet, melynek célja bemutatni és népszerűsíteni a fotográfia eszközeivel, miként is lehet sikkesen és stílusosan öltözködni, ha kerékpárral közlekedünk.

A kiírás mindenki részére nyitott, részt vehetnek amatőr és profi fotósok is.  A pályázati anyag beadása interneten keresztül, digitális formában történik, az alábbi e-mail címre: bicycleartanddesign [a] gmail.com  A legjobb pályaművek – a díjazáson túl – kiállításon vesznek rész 2009. április 22-én a MERLiN Színházban.

Forrás: BAD alkotócsoport, a Holland Nagykövetség és a MERLiN Színház


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-04-02






ALMAF