ÁRKÁD 2009 Tavaszi Divathét

Immár hagyománnyá vált, hogy a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont évente két alkalommal – a nemzetközi tavaszi és az őszi divathét alkalmából - nagyszabású divatshow-val kedveskedi


Immár hagyománnyá vált, hogy a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont évente két alkalommal – a nemzetközi tavaszi és az őszi divathét alkalmából - nagyszabású divatshow-val kedveskedik a trendek szerelmeseinek. Az elmúlt évek során a földrajzi értelemben vett utazás volt a téma: a világ nagy divatfővárosai –  London, Milánó, Párizs, New York és Tokio – forgatagában kalandozhattunk modellek és táncosok "idgenvezetésével". A legutóbbi őszi divatbemutató pedig már időutazásban részesítette a bevásásrlóközpont látogatóit: az inspiráló múltba, a reneszánsz világába repítette a jelenlévő szerencséseket. A 2009 Tavaszi – immár tizedik, tehát jubileumi – divatbemutató sorozat témája ugyancsak időutazós, mert a divatshow rendezőit most a jövő ihlette meg.



A tekintélytparancsoló kifutó, a különleges fénytechnika, a filmszalagra álmodott jövő kockáit sorjázó óriási kivetítő mind azt a célt szolgálták, hogy elfeledtessék a jelenlevőkkel: az impozáns díszletek egy bevásárlóközpont falai között állnak. A legfrissebb trendeket tükröző ruhák és kiegészítők bemutatásában a manökenek mellett profi táncosok is komoly szerepet kaptak, így az első modell színpadralépésével egy audiovizuális élményáradat vette kezdetét. A hollywoodi filmeket idéző jelmezek, a futurisztikus fejfedők, az ezüstösen csillogó gégecsövek mind a jövő megidézésére szolgáltak.

Az ÁRKÁD húzó márkái közül az Orsay, a Kenvelo, a C&A, a Reálszisztéma Menedzser Shop, a Reno, a Marks&Spencer, a Nike, a Pepe Jeans, a Dr Jeans és a Champion vonultatták fel legújabb kollekcióikat.

Rendezők: Seres Éva és Kocsis Borbála
Koreográfusok: Seres Éva és Kurucz Sándor
Stylist: Bútor Kriszta
Sminkmesterek: Sipos Zita és Gubán Bíborka
Sztárfodrászok: az A2 team, az Mikolovics Zsófia, Szécsi Judit és Biblia Attila

Forrás: ÁRKÁD

Fotók az Árkád 2009 Tavaszi divathét VIP bemutatójáról


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2009-05-07






ALMAF