Hamarosan megújulunk

Új év, új élet. A HazaiDivat.hu portál 2004. júniusa óta tudósít a hazai divatélet eseményeiről, szereplőiről, és teszi mindezt rengeteg fényképes tudósítással.


HazaiDivat.hu logó 2006Néhány héten belül egy új HazaiDivat.hu vár Rád!

Új év, új élet. A HazaiDivat.hu portál 2004. júniusa óta tudósít a hazai divatélet eseményeiről, szereplőiről, és teszi mindezt rengeteg fényképes tudósítással - a visszajelzéseitek szerint a legnagyobb örömötökre. Ezt a jó szokását tehát továbbra is megtartja, de a 2006-os esztendőt már megújult külsővel és interaktívabb tartalommal kezdi. Ezentúl nem ’csak’ olvasóként számítunk Rád! Szerkeszd Te is a megújuló HazaiDivat.hu-t!

Portálunk elérte a kritikus tömeget. Olyan sokan látogattok meg minket nap, mint nap, hogy szerkesztőségünk úgy döntött, nagyobb teret ad Nektek a kibontakozásra.Új szoftvermotorunk segítségével – amelyre néhány héten belül átkerül a HazaiDivat.hu – nem csak egy jobban kezelhető fórumot kaptok, de lesz blogírási lehetőségetek, véleményt írhattok majd a portálon lévő fotókról, cikkekről, sőt, szavazhattok is.

A megújuló HazaiDivat.hu új külsőt is kap majd, melynek természetesen része lesz a logópályázatunkra beküldött győztes logó is.

És új, információs menüpontokkal is gazdagodik majd a portál - reményeink szerint a HazaiDivat.hu Olvasók legnagyobb megelégedésére. Ha mégsem, akkor lehet szavazni...


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-01-16


ALMAF