Fehérneműt A-Z-ig!, avagy sajtótájékoztató a 200708 ŐszTéli alsóneműtrendről

Hogy mire, mire nem épül egy dallamban nagyon hangzatos, látványban nagyon intenzív fehérneműbemutató, csak kapizsgáljuk


Minden, ami fehérnemű

Hogy mire, mire nem épül egy dallamban nagyon hangzatos, látványban nagyon intenzív fehérneműbemutató, csak kapizsgáljuk, de hogy a klasszikus fekete-fehér és bordó mellett a barna és a csipkés „kombiné” is elhagyhatatlan tartozéka lesz öltözékünknek az év második felében, abban biztosak lehetünk. A Rösch, a Felina és a Mey fehérneműcégek képviselői a modellek színre lépése előtt - mintegy sajtótájékoztató jelleggel - részletesen ismertették velünk a 2007/08 Ősz/Téli alsóneműtrend újdonságait.



Mindentudó lézer

A Rösch, a Felina és a Mey képviseletében felszólaló szakemberek a jövő télen uralkodó színek, fazonok és formák ismertetésén túl a fehérneműkészítés rejtelmeibe is beavatták a kíváncsi nagyérdeműt. A lézeres technika említésekor egyik ámulatból a másikba estünk, az hagyján, hogy már gyógyászati céllal használják e sokra hivatott „világító fénycsóvát”, de hogy még lélegzetelállítóan meseszép melltartók is készülnek segédletével, az a kevésbé vájtfülű alsónemű rajongóknak első hallásra kissé meglepőnek tűnt. Első hallásra - hangsúlyozom, hisz az újonnan piacra dobott termékek árjában lassan csodálkozni sem maradt időnk.

Rösch 

A Rösch jövő télen is a nagyon franciás, nagyon új megjelenésre helyezi a hangsúlyt. Akár háló-, akár alsóneműkről lett légyen is szó, nagy hangsúlyt fektetnek a díszítésre. A csillogó Swarovski kristályokkal ékített elefántmotívumok csak példái a már megszokott és a Felina által felfutatott termékcsalád ornamentikájának.

A luxuskategóriában a cég alapanyagai a nagyon értékes selymek közül kerülnek ki, előszeretettel alkalmazzák a fényes, szaténos csillogású, sejtelmes feketét. Mindezen felül igyekszenek mindig újdonságot felmutatni, havonta új kollekcióval és termékcsaláddal jelennek meg a piacon – tudtuk meg képviselőjüktől.

Legújabb fehérnemű kollekciójuk a Sassamode, többek között éppen a vevők kérésére készült, olyan kollekció, mely árban és minőségben is az igényes középkategóriát szolgálja ki. A Sassamode fehérneműk megjelenése, nem mellesleg, a kereskedők számára is öröm, hiszen szélesedik a célcsoport, ezeket a termékeket nagyobb körben lehet majd forgalmazni.

A Sassamode kollekcióról tudni kell, hogy egész pontosan 500 modellből áll, melyből a Felina a magyar piacra tervezve egy kisebb szériát választott ki, az egyes darabok fő értéke a kombinálhatóság. Ezeknek a divatszériáknak a nagy része a változatokra épül, különböző dekoltázzsal, variálható vállpántokkal készülnek a bemutatott fehérneműk, a melltartó lehet hátul vagy nyakba kötött, dehogy elől-hátul szilikonos, az biztos.

Felina

A Felina cég fejlesztői elsősorban a dúskeblű hölgyekre gondoltak, amikor az extra méretűekre is gyártott termékekkel rukkoltak elő. A méret itt tényleg nem lehet akadály! A Conturelle melltartók A-tól H kosárig, 70-től 110-es méretig készülnek. De persze alsóneműkből sem lehet hiány! A melltartókhoz választékos szabású bugyi is tartozik, így mindenki megtalálhatja az alkatának legmegfelelőbbet, legyen az tanga, normál, magas állású vagy francia bugyi.

Az új Conturelle márka a zimankós évszakra divatos, feszesítő szériákkal készül, az izgalmas és igézően szép fehérneműkre helyezvén a hangsúlyt, a díszítés terén sem riad vissza olyan apróságoktól, mint a vert csipke, a strassz, avagy a gyöngyház alkalmazása. De nemcsak az számít, hogy, hogy néz ki a termék, a funkciót sem szabad elfelejteni!

A Conturelle termékek esetében a látvány nem megy a funkció rovására, amellett, hogy viselőjét elbűvöli, egyszerre kényelmes és optimálisan formálja az alakot, akárcsak a kifejezetten erre a célra gyártott Body Forming termékek. A divatbemutatón megcsodálhatott mesés barna darabokat különleges lézereljárással előállított csipkéből készítették, amely lehetővé teszi, hogy a csipke mögött megmaradó tüll sejtelmessé varázsolja az egész modellt.

Mey

A kisszériájú Mey termékek ismertetése Puskás Alexander úrra hárult, aki a 2007-es téli szezont a nagy átalakulás és elegancia évének bélyegzi. Az uralkodó divatszíneket, már ami a hölgyeknek szánt fehérneműket illeti, a barnában és az olívzöldben állapítja meg, a férfi kollekciót ellenben a mély tónusok jellemzik majd - mondja, a kifejezetten férfias vonalat a kifejezetten erős tónusok hivatottak kifejezni.

S hogy valamit valóban tudhatnak az 1928-as alapítású, eredetileg családi vállalkozásként indult Meynél, mi sem bizonyítja jobban, mint a 2006–os Legjobb Márkák elnevezésű díjkiosztó ünnepségen bezsebelt második helyezés, melyet a leggyorsabban fejlődő márkák kategóriájában szerzett meg a cég.

Természetes pamut alapanyagú alsóneműiket, rugalmas, sztreccses elasztán szálak varázsolják elnyűhetetlenné, ahogy az anyag apró csíkozásával - légyen az hófehér, avagy a divatbemutatón felvonultatott barna-fekete csíkos kétrészesek egyike -, az előkelőséget hangsúlyozzák.

Fotók a Fehérnemű A-Z-ig bemutatóról, Felina fehérneműkről - Bourbon Rendezvényház. 2007-02-11

Fotók a Fehérnemű A-Z-ig bemutatóról, Mey fehérneműkről - Borubon Rendezvényház, 2007-02-11

Fotók a Fehérnemű A-Z-ig bemutatóról, Rösch fehérneműkről - Bourbon Rendezvényház, 2007-02-11


Írta: MZ , Dátum: 2007-02-20






ALMAF