Esküvő Konferencia az Európa hajón (szeptember 27.)

2009. szeptember 27-én esküvőszervezők és az esküvőszervezésben érintett szakemberek találkoztak az Európa hajón


Daalarna 20092009. szeptember 27-én esküvőszervezők és az esküvőszervezésben érintett szakemberek találkoztak az Európa hajón, hogy az első Esküvő Konferencia keretében összegezzék a 2009-es esküvői szezon tapasztalatait és beszéljenek 2010 új irányzatairól. A kölcsönös tapasztalatcsere célja az volt, hogy a menyegzőre készülő pároknak minél többet és hatékonyabban tudjanak segíteni életük nagy napjának megszervezésében. A konferencián ott volt Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője, valamint Földi Kinga, Pazicski Miklós és Sárossy Zsuzsanna mesés menyasszonyi ruháikkal és üvegékszereikkel, Rátkai Tímea esküvőszervező, Szőke Balázs a Special Days fotósa, Ocetkiewitz Kinga stylist, Lévai Gizella a helikopteres repülés engedélyeztetésének lobbistája, a Nostress Band zenekar és Lajsz András koktélvilágbajnok.



Az Esküvő Konferencia helyszínét és a vendéglátó asztalokat az Europa Group tíz hajóból álló flottájának saját dekoratőrcsapata díszítette fel. A tíz különböző stílusban elkészült dekorációt az Ice Line jégszobrai tették teljessé. A modern és a tradicionális konyha elemeit ötvöző cateringért pedig Gregor Kötler, az Europa Group Michelin csillagos chefje felelt.

Mindannyian azért dolgoznak, hogy különlegessé és gyönyörűvé varázsolják a hozzájuk forduló párok menyegzőjét. Mert a jó házasságok ugyan az Égben köttetnek, a jó esküvőket azért itt, a Földön kell megszervezni.

Forrás: Európa hajó


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2009-10-26






ALMAF