vm Supermodel 2008 Nemzetközi Tehetségkutató Verseny gálája

vm Supermodel: A Google keresőbe írva a HazaiDivat.hu beszámolói jelennek meg elsőként


Helyszíne: SYMBOL Budapest, 1036 (Budapest), Bécsi út 56.

A programról: vm Supermodel 2008 Nemzetközi Tehetségkutató Verseny

supermodel

Ki lesz az új magyar szupermodell?

Vm Supermodel: A Google keresőbe írva a HazaiDivat.hu beszámolói jelennek meg elsőként, mindazokkal a lányokkal, akik vállalták a megmérettetést Sopronból, Győrből, Szegedről, Debrecenből, Budapestről és sok más magyar nagyvárosból, amelyet múlt évben érintett az országos roadshow. Felmerülhet a kérdés, mi történt ezekkel a lányokkal, és mi történt a vm Supermodel versennyel?

Adrienn, a győztes komoly nemzetközi érdeklődés közepette Ázsiában kezdte meg modellkarrierjét, Kínában, Hong Kongban és Thaiföldön dolgozott, itthon fellépett a Mexx divatbemutatóján és divatanyag készült vele a Glamourban. Jelenleg a felesleges kilókkal küzd, amely jól mutatja, a tehetség mellett a kitartás dönti el, ki képes valóban szupermodell lenni... Reméli, mihamarabb csúcsformába lendül, hiszen várják New Yorkban és Párizsban is.



Carmen a verseny 2. helyezettje Bangkokban egy Lancome kampányt csípett el, fotózták a Madame Figaróban és jelenleg Hong Kongban dolgozik. Van már ügynöksége Milánóban, Athénban, Párizsban, Szingapúrban és Tokióban is. Carmen tényleg kevesebb, mint egy év alatt keresett nemzetközi divatmodell lett.

Mashát, a verseny 3. helyezettjét Milánóban Aldo Fellai alkalmazta és fellépett a Moschino show-n, de Zoób Kati is beválasztotta nagyszabású divatbemutatójára. Van már ügynöksége Párizsban, Athénban, Londonban és Hong Kongban is.

Steffy a verseny 4. helyezettje is Milánóban kezdett, csakúgy mint az 5. helyezett Rita. Mindketten az iskolai feladataik ellátása mellett vágtak bele a nemzetközi modellkedésbe, mégis komoly eredményeket tudnak felmutatni. Steffy az elmúlt hetekben Vivienne Westwood show-t kapott, valamint fotózott Roberto Cavallinak. Rita pedig Frankie Morello showján lépett fel.

A vm Supermodel verseny 2008–ban sem marad el, sőt már javában folynak a válogatások. A verseny koncepciója idén is változatlan, a 10 legjobb jelentkező, 3 napos felkészítő táborban vesz részt, ahol a lányoknak elkészül az új portfóliójuk és már dolgozó profi modellektől, divatszakemberektől kapnak ízelítőt a szakmáról. Ezt követően egy gála keretében találkoznak a Valentine Management (VM-Model) meghívására hazánkba érkező sztárügynökökkel. Ez azonnali párizsi, milánói, londoni, vagy akár New York-i modellszerződést jelenthet, tehát csakúgy, mint múlt évben azonnal elindul a karrierjük.

2008-ban néhány újdonsággal is sikerült előrukkolniuk a szervezőknek. A legnagyobb eredmény, hogy New York is érdeklődik! Óriási szakmai elismerés, hogy a divatélet első számú központjából is úgy érzik, ezen a budapesti rendezvényen itt a helyük. Tehát bővül az érdeklődő sztárügynökök köre.

Azok az ügynökségek, akik biztosan itt lesznek június 15-i gálán a következők:

STORM www.stormmodels.com London (az általuk képviselt topmodellek: Kate Moss, Cindy Crawford, Lily Cole)

1 MODEL MGT www.1modelmanagement.com New York (Denisa Dvorakova, Claudia Schiffer, Devon Aoki)

NATHALIE www.1modelmanagement.com Paris (Barbara Berger, Alexandra Tomlinson, Brigitte Swidrak)

BEATRICE www.beatricemodels.it Milano (Anna Marija Urajevskaya, Lizzy Jagger, Karen Elson)

2008-ban nemzetközivé vált a verseny, a szervezők már Szlovákiában és Romániában is keresik a tehetségeket. Mi több, 2008-ban a modelltábor szakmai stábja is nemzetközi, hiszen a Nathalie ügynökség jóvoltából egy kanadai sztráfotós, Evaan Kheraj is Budapestre érkezik. Munkái a www.evaankheraj.com honlapon tekinthetőek meg.

Idén, a támogatók jóvoltából egyetlen jelentkező sem távozik üres kézzel: a Cosmopolitan ajándék lapszámai mellé trendi övvel kedveskedik, a L’Oreal pedig körömlakkot ajándékoz a versenybe szálló lányoknak.

A döntőre június 15-én kerül sor a Symbolban, ahol ki-ki élőben is megismerkedhet a modellekkel és a külföldi ügynökökkel.

forrás: vmmodell


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-06-11






ALMAF