FASHION TREND divatkiállítás és vásár - 1. nap (április 25-27.)

A hazai divatvilág legnagyobb kiállítására április végén kerül sor a Király utcában fekvő,11.000 négyzetméteres VAM Design Center-ben.


VAM Design Center

Helyszíne: VAM Design Center (1061 Budapest, Király utca 26.)

A programról: FASHION TREND divatkiállítás és vásár (2008. április 25-27.) - Divatba hozzuk Magyarországot!



A hazai divatvilág legnagyobb kiállítására április végén kerül sor a Király utcában fekvő,11.000 négyzetméteres VAM Design Center-ben. Az exkluzív környezet rusztikus falaival, üvegtetőjével is hozzájárul a rendezvény sikeréhez, mely eddig hiányzott a hazai palettáról. A FASHION TREND a magyar divatszakma és szépségipar közös bemutatója, kiállítása és workshopja lesz. A nagyszabású esemény két és fél napján keresztül, napi 2500-3000 látogatót várnak a szervezők. Sipos Andreának és Zsoldos Vandának, a projekt két irányítójának mintául a milánói vagy párizsi divathét szolgált.

Milánóban éltek évekig, ott végezték az egyetemet, ahol többek között divatmarketinget is tanultak. A diplomaszerzés után jöttek vissza Magyarországra, ahol lesújtva tapasztalták, mennyire rosszul öltözöttek vagyunk mi, magyarok. A program ötletének megszületésében nagy szerpet játszott az is, hogy Vincze Miklós, a VAM Design Center ügyvezetőjének tervei között már régóta szerepelt az ötlet, hogy a milánói vagy párizsi divathét mintájára Magyarországon is létrehozzon egy hasonló, nagy „divatünnepet”. Az első budapesti FASHION TREND a fogyasztási szokások változásával a divatpiacot is segíti átpozicionálni.

S hogy miért érdemes ellátogatni az eseményre? 3000 négyzetméteren, több mint 150 kiállító mutatja be termékeit a divat és szépség jegyében. Szuper trendi szereléseken túl, haj- és sminkbemutatók kavalkádja, beauty tanácsadás, és vérpezsdítő divatbemutatók várják a helyszínre érkezőket napi 7 alkalommal.

Aki a nyárra készülve jelenlegi külsején is csinosítana, s bellesik a szervezők által kiírt 18-34 éves korhatárba, annak is valóra válhatnak álmai! Kis szerencsével a Cosmopolitan stylistjainak keze alatt szépülhet. A nagy átváltozáshoz mindössze a "Legyél Te is Fashion Trendi" felhívásra kell jelentkeznie. A szakértők nemcsak garantáltan trendi formába hozzák Fortuna kegyeltjét, az átváltozott külsőt profi fotósok is megörökítik. Habnak a tortán, a nyertes belekóstolhat a modellkedésbe is, hisz az elkészült képek a Cosmo következő havi számában is bemutatásra kerülnek majd!

Az április 25-i (pénteki) nap részletes programja:

16.00 - 17.00 sajtótájékoztató

17.00 - 19.30 ingyenes nyitvatartás

19.30 VIP fogadás, kapunyitás

Programok:

Peter Richweisz fotókiállítás

Jimmy performance

4 ladyboy performance

3X15 perc divatbemutató

24.00 kapuzárás

Jegyek: felnőttjegy: 2500 Ft, diák és nyugdíjas jegy: 1000Ft, gyermekeknek a belépés 7 éves kor alatt ingyenes!

forrás: fashiontrend


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-03-27






ALMAF