Árkád tavaszi divathét 2008 (április 4-13.) - 1. nap

A 21. századi technológia és a jelenkori divat egyaránt izgalmas impulzusokat kap Japánból.


Árkád Őszi Divathét 2007Helyszíne: Árkád bevásárlóközpont, Őrs vezér tere

A programról: Árkád tavaszi pezsgés – Tokió forgataga és látványos divatbemutatók (április 4-13.)A 21. századi technológia és a jelenkori divat egyaránt izgalmas impulzusokat kap Japánból. A tokiói szubkultúra, a manga- és anime-világ futurisztikus, törvényen kívüli cyber-punk hősei, a tradicionális zen-egyszerűségben gyökerező minimál-design alkotásai jól nyomon követhető hatással voltak és vannak a divatra. Számos tervező munkáinak képzeletbeli eredője a mindenkori fashion-victim japán tinédzser, aki a legvadabb körülmények között is tökéletesen néz ki. Mintha csak egy pillanattal korábban ment volna végig rajta egy furcsa, avantgárd trendformázógép.

Az Árkád bevásárlóközpont divathetein két év alatt a világ divatjának négy fővárosa mutatkozott be. Előbb London fiatalos dinamizmusa és Milánó vérpezsdítő eleganciája, majd Párizs klasszikus rafináltsága, míg végül 2007 őszén New York mindent megújító lazasága jelent meg egy-egy látványos kiállítás vagy izgalmas divatshow keretében. Idén tavasszal új terület vár felfedezésre: Tokió, a jövő fővárosa vár minket. Egy olyan világfőváros trendjeit hozzák közelebb a szervezők, amely a design, a stílus és a jövőbe mutató inspiráció területén is egyedülálló a világon.

Ez a divatjövő jelenik meg az idén is nagy látványosságot ígérő Árkád divatshow bemutatóin április 4. és 13. között, melyben szokás szerint professzionális szakembergárda működik közre. Ez a divatjövő megtalálható az Árkád aktuális kínálatában az üzletek polcain is, így most is szó szerint elérhetőek lesznek a divat új impulzusai, lehetőségei és a tavaszi divatirányzatok.

A szamuráj arcán ne tükröződnek érzelmek. A robotén sem. Tokió az urbánus csúcstechnológia és a fegyelmezett, kontrollált sokszínűség városa. Ahol tizenkétmillión élnek, éreznek, ahol a hagyomány értékei és a jövő gépezetei egymás létjogosultságát erősítik. Az Árkád tavaszi divathetén mindenki felfedezheti, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben a sokszínűségben és az új tavaszban!

Az április 4-i divatbemutatók: 16.00 és 18.00 órás kezdettel kerülnek megrendezésre.

forrás: árkád

További cikkek a témában:

Árkád tavaszi divathét 2008 (április 4-13.) - 2. nap

Árkád tavaszi divathét 2008 (április 4-13.) - 3. nap

Árkád tavaszi divathét 2008 (április 4-13.) - 4. nap

Árkád tavaszi divathét 2008 (április 4-13.) - 5. nap

Árkád tavaszi divathét 2008 (április 4-13.) - 6. nap


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-03-02


ALMAF