A ruha a fő és benne a nő! - zenés divat-show

A DÍVAt-rend egyedi tervezésű és készítésű alkalmi viseleteinek önálló bemutatójára a DÍVAt-rend Formáció és az AKT Színház bemutatásában kerül sor


Helyszíne: Bakelit Multi Art Center, 1095 Budapest, Soroksári út 164.

A programról részletesen:
"A ruha a fő és benne a nő!" zenés divat-show

A DÍVAt-rend egyedi tervezésű és készítésű alkalmi viseleteinek önálló bemutatójára a DÍVAt-rend Formáció és az AKT Színház bemutatásában kerül sor, az est főszereplői, Kulcsár Viktória ruha- és jelmeztervező valamint Albert Judit ruhakészítő, modellező formabontó ruhakölteményei mellett, felcsendülő kuplék, sanzonok és dalok lesznek, nem beszélve a ruhák méltó viselőiről, lányokról, hölgyekről no és persze illő módon kisasszonyokról.A DÍVAt-rend elnevezés egyszerre jelent egy tervezői és egy alkotói, előadói apparátust és tevékenységet. A csapat 2004-ben azzal a céllal alakult, hogy hagyományostól eltérő divatshow-kat, látvány-produkciókat, úgynevezett divatszínházi előadásokat hozzanak létre. Az így megszerkesztett és koreografált produkciók zömében a két fiatal alkotó egyedi tervezésű és kivitelezésű kollekcióira épülnek, ugyanakkor emellett vállalják más divatcégek, üzletek és tervezők ruha modelljeinek bemutatását is.

A divat-show-k egyediségét az adja, hogy a Formáció a produkciókban tudatosan vegyíti a divat és a színházi világ formáit, módszereit, eszközeit. Az így megszületett „látványszínházak” egy adott forgatókönyv szerint haladnak ugyan, de interaktív, kreatív ötleteikkel, váratlan fordulataikkal mégis egyfajta improvizatív divatperformansz jelleget öltenek. Színek, formák kavalkádja, színpadi játékkal, szabad asszociációkkal fűszerezve. Valójában egy igazi divatmontázs, színpadi show, zenei aláfestésű látványrevü.

A novemberi est kivitelezői: Albert Judit, Matus Szilvia, Suba Erika
Zenei munkatárs: Katona Zoltán
Rendező: Kulcsár Viktória és Katona Zoltán
Fellép: a DÍVAt-rend Formáció
Közreműködik: az AKT Színész-zenekar

Jegy: 800 Ft

Forrás: DIVAt-rend


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2007-11-18


ALMAF