A Broadway 1000 arca

A Stella sztárfodrászai, Gyergyovits Zsolttal az élükön élőben készítették el a vágott és épített haj-álmaikat, melyeket a legújabb trendeknek megfelelően álmodtak meg.


Gyergyovits Zsolt és a Stella sztárfodrászai a Stella Nemzetközi Divatfórum 2005 színpadán (02-26)A Broadway 1000 arca - Stella Divatfórum 2005
A Stella sztárfodrászai, Gyergyovits Zsolttal az élükön élőben készítették el a vágott és épített haj-álmaikat, melyeket a legújabb trendeknek megfelelően álmodtak meg.

A Stella Nemzetközi Divatfórum idén februárban jubilálhatott: 20. alkalommal került megrendezésre. A haj-show-k, kozmetikai bemutatók, szépészeti cikkek kínálat az idén is pazar volt. Aki a szépségipar érdekeltje, az részt vett a kétnapos rendezvényen.

A nagyteremben a Stella mesterfodrászai nyitották a műsort ’A Broadway ezer arca, formavilága, színek kavalkádja’ című programjukkal. A fodrászok a színpadon készítették el a legújabb trendek szerint festett, vágott hajakat. A vágás még mindig puhított, és asszimetrikus, de szigorúan személyre szabott. A megszokott show elemek sem maradtak el: káprázatos épített frizurákat csodálhatott meg a publikum.

A technika idén is egy tréfával indított: a fodrász csapatot vezető Gyergyovits Zsolt mikroportja megnémult. Némi zavar után azonban Zsolt úgy döntött, egyik fodrászkolléganője fejmikrofonját és frizuráját használja arra, hogy elmondja, és egyben szemléltesse is, mit, hogyan vágott. A vicces szituáció már a kezdetek kezdetén oldotta a hangulatot, talán nem is volna Stella a Stella, ha a káprázatos hajak és gyönyörű sminkek mellett nem vonultatna fel technikai gikszereket is. Egyszer ki kellene próbálni!

    Fotók A Broadway 1000 arca haj-show-ról - Stella Nemzetközi Divatfórum 2005  
Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-02-27


ALMAF