A Régiók Szépe 2006 várja a jelentkezőket (szeptember 4.)

Európai Uniós trendek szerint Magyarországot nem megyék, hanem régiók szerint illik feloszatni. Ezen elv mentén indult útjára egy új, országos szépségverseny


Új, országos szépségverseny indul

Európai Uniós trendek szerint Magyarországot nem megyék, hanem régiók szerint illik feloszatni. Ezen elv mentén indult útjára egy új, országos szépségverseny, a Régiók Szépe, melyen hét régió szépét és a szépek szépét választja meg egy zsüri és a nagyközönség. A szervezőktől úgy tudjuk, hogy a szépségverseny bevételeinek egy része a jótékonysági célt szolgál: uniós normáknak megfelelő gyermekjátékokat vásárolnak majd belőle. A versenyre 2006. szeptember 4-én éjfélig jelentkezhetsz. A részletekről és a jelentkezés feltételiről itt olvashatsz:



A Régiók Szépe szépségversenyen a lakhelyed szerinti régió elődöntőjében vehetsz részt. Továbbjutásodról nem csak szakmai zsűri, de a közönség is dönt. A zsűri elnöke Vincze Angéla festőművész, iparművész, szakújságíró, a Magyarországi Pánerópa Unió budapesti elnökségi tagja.

A jelentkezés feltételei

legyél 18-35 év közötti nő
legyél magyar állampolgár
rendelkezz állandó magyarországi lakhellyel
a jelentkezéshez fizesd be az 5.000.-ft-os szervezési díjat
az elődöntőn fizesd be az 5.000.-ft-os nevezési díjat

Jelentkezned levélben lehet egy kitöltött és aláírt jelentkezési lappal, melyhez csatolod a befizetett (rózsaszín postai utalvány, cím: 1396 Bp Pf. 473.) vagy átutalt (11600006-00000000-19851199) szervezési díjról szóló csekkmásolatot, valamint egy egész alakos fotót és egy arcképet (min. 9x11 cm-es, lehetőleg színes fotót) valamint a lakcímkártyád címoldali másolatát. Mindezt a következő címre postázd: 1396 Budapest, pf.473.

Jelentkezési határidő

A jelentkezéseket 2006. szeptember 4.-én éjfélig kell postára adni.

A szervezők egy válaszlevélben tájékoztatnak majd a további tudnivalókról és a személyes kapcsolattartód elérhetőségeiről.

  A verseny menete

A szépségverseny során a versenyzők három öltözetben jelennek meg a színpadon:
1.) utcai viselet kényelmes cipővel (a pólót a szervezők biztosítják)
2.) két részes fürdőruha, mezítláb
3.) alkalmi ruha, magassarkú cipővel
Az elődöntőkben sminktanácsadás segíti a megjelenést, a döntőben stylist, sminkes, fodrász, koreográfus áll majd a versenyzők rendelkezésére.

A régiók

Észak-Magyarország: Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj Zemplén megye
Észak-Alföld: Szabolcs-Szatmár Bereg, Hajdu-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok megye
Dél-Alföld: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megye
Közép-Magyarország: Budapest, Pest megye
Közép-Dunántúl: Komárom-Esztergom,  Veszprém, Fejér megye
Nyugat-Dunántúl: Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala megye
Dél-Dunántúl: Somogy, Tolna, Baranya megye

A régiónkénti elődöntőket 2006 szeptember 23. és november 4. között, szombatonként tartják majd. Elődöntőnként 3 főt a zsűri, 1 főt a helyi közönség juttat majd tovább. Az elődöntőt követően egy hétig tartó, emelt díjas sms szavazás során további 3 fő kerülhet be a döntőbe.

A döntő 2006. november 25.-én, Budapesten lesz.


Írta: Laura , Dátum: 2006-08-16






ALMAF