Miss Balaton 2006 elő- és középdöntő lesz Siófokon (július 15.)

Immár nyolc éve rendezik meg Siófokon a Miss Balaton szépségversenyt, amit tavaly Gombosi Ardrienn nyert meg.


Királynő kerestetik!

Miss Balaton 2006 elő- és középdöntőImmár nyolc éve rendezik meg Siófokon a Miss Balaton szépségversenyt, amit tavaly Gombosi Ardrienn nyert meg. Ha másért nem, a kellemes balatonparti buli kedvéért érdemes elindulni, a vadonatúj autóról nem is beszélve. A szervezők minden évben arra törekednek, hogy a legmagasabb színvonalon rendezzék meg az eseménysorozatot, amelyre már csak négy napig, azaz 2006. június 30-ig várják a jelentkezőket 18-26 éves korintervallumon belül. Feltételek közé tartozik, hogy gyermektelen hölgyekre számítanak, akikről nem jelentek meg kompromittáló felvételek. Fantasztikus nyeremények közt ott csillog egy vadiúj Skoda Fabia személygépkocsi is. További jó hír, hogy minden döntőbe jutott versenyző egy HP Photosmart 475 mobil fotónyomtatót kap ajándékba, illetve további több millió forint értékű nyereményeső vár a döntőben a királynőjelöltekre.



Az elődöntőt 2006. július 15-én tartják meg, ahol majd 300 bikinis lányt láthatunk egyszerre a siófoki Hotel Azúr strandján. Ekkor derül ki, hogy melyik az a 16 szerencsés szépség, aki majd megkűzdhet a végső nyereményért.

Ezt követően a döntős lányok egy hétre balatoni felkészítőtáborba vonulnak, hogy ott kellően felkészülhessenek a 2006. augusztus 4-i döntőre. A versenyzők három különböző ruhában látványos showműsort adnak majd elő, emellett a hazai paletta legnevesebb sztárjai szórakoztatják a közönséget. A rendvezvény záróakkordjaként pedig végül kiderül, ki lesz a Balaton új királynője.

Sok sikert minden versenyzőnek! Mi biztosan ott leszünk.


Írta: Szilva , Dátum: 2006-06-26






ALMAF