Zimány Linda lett a Sió Miss Balaton 2006 (augusztus 4.)

2006. augusztus 4-én a Siófoki Szabadtéri Színpadon került sor a Sió Miss Balaton 2006 várva várt döntőjére, melyet a hűvös idő ellenére is nagy érdeklődés övezett.


Miss Balaton 2006Regnál a magyar Britney Spears

2006. augusztus 4-én a Siófoki Szabadtéri Színpadon került sor a Sió Miss Balaton 2006 várva várt döntőjére, melyet a hűvös idő ellenére is nagy érdeklődés övezett. A nyolcadik alkalommal megrendezett, színvonalas rendezvényen Zimány Linda (az itthon magyar Britney Spears-ként ismert szőkeség) fejére került a korona. Az est házigazdái, Varga Edit és Világi Péter tréfával igyekeztek oldani a lányok feszültségét, amely már a főnyeremény miatt sem lehetett kicsi: a korona mellett egy vadiúj Skoda Fabiért is mérkőztek a szépségek. A döntőt megelőzően a 16 királynőjelölt fotózásokon, televíziós szerepléseken, és egy öt napos felkészítő táborban vett részt, amelyen a lányok előadásokat hallgattak, valamint három fellépőruhájukhoz illő koreográfiát tanultak be.



Miss Balaton 2006 <a href='/donto.html' title='döntő'>döntő</a> - introAz eredmény: a lányok színvonalas tánc-show-val mutatkotak be az egyszerű, mégis nagyszerű koktélruhájukban, utcai viseletükben és fűrdőruhájukban. Még egy pantomimos fiú is fel-feltűnt a színpadon, a lányok után sóvárogva. A gálaestet a versenyzők show-műsora mellett olyan sztárfellépők is színesítették, mint a Crystal együttes, a Fourtissimo fúvós quartett és a Budapesti Táncstúdió.

A nézők között olyan ismert arcok is feltűntek, mint az egykori ValóVilág szereplő, ma rapper-műsorvezető Majka és barátnője, a Kísértés című valóságshow-ból ismertté vált modell, Debreczeni Zita, valamint a szintén valóságshow-s birkózó,VV Peti, valamint ex-barátnője, VV Sziszi, de ott volt Polgár Krisztina, a tavalyi Miss Balaton második helyezettje is. De meglepően sok külföldi is ült a nézőtéren - a hazai lányok szépségére osztrákok és a németek is kíváncsiak voltak. Lehet, hogy nem is a tó miatt népszerű a Balaton környéke a németajkúak közt?

A hűvös levegő ellénére az eredményhirdetéshez igen felforrósodott a hangulat. Abban mindenki egyetértett, hogy az eddigi legerősebb mezőny volt az idei, minden versenyző méltó lett volna a koronára, így tippelni is nagyon nehéz volt, hogy ki nyeri meg a Balaton királynője címet.

Miss Balaton 2006 döntő - utcai viseletA zsűriben olyan közismert emberek pontozták a lányok bájait, mint Hajas László, mesterfodrász, Fésűs Nelly, színművésznő,  Németh Miklós, a Danubius rádió szerkesztője, Hasek Dávid, az FHM magazin főszerkesztője és  Dr. Seffer István, plasztikai sebész. Szintén a zsűriben foglalt helyet Gombos Adrienn, a tavalyi győztes, Modroczky Tímea, a verseny igazgatója és Modroczky Tamás, a verseny tulajdonosa. A zsűri elnöke Varga János volt.

A szervezők a közönség véleményére is kíváncsiak voltak, ezért a lányokra, döntőbekerülésük után SMS-ben is lehetett szavazni. A sok különdíj átadása után, de az első három helyezett kihirdetése előtt meg is tudhattuk, ki nyerte a szavazást: a mindig mosolygó, 18 éves, nagymarosi Heincz Eszter, aki egy HP R817-es digitális fényképezőgépet kapott ajándékba.

Miss Balaton 2006 döntő - koronázásMajd következett a legizgalmasabb pillanat: behozták a trónt, amely a díszlethez illően balatoni hullámokat ábrázolt, így az első három helyezett, mint sellőként foglalhatott helyett a hullám tetején. A harmadik helyezett a Nyíregyházán élő, 18 éves Maximovits Anett lett, aki elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy ennyi gyönyörű lány közül bekerült az első háromba. Második helyezett a 19 éves budapesti Horváth Krisztina lett, aki tavaly már indult ezen a versenyen, de akkor negyedik helyezést ért el, így most nagyon boldog, hogy ilyen előkelő helyen végezhetett.

A legfelfokozottabb pillanat még csak most következett, hiszen már mindenki alig várta, hogy megtudhassa, ki lesz a Sió Miss Balaton 2006 cím és a vele járó Skoda Fabia tulajdonosa. A legboldogabb ezen az estén végül a 20 éves budapesti joghallgató, Zimány Linda lehetett, hiszen ő lett a királynő. Elárulta, hogy titokban remélte, első helyezett lesz, hiszen már többször is indult a versenyen, és élete legnagyobb vágya volt elnyerni a Miss Balaton címet. De amikor meghallotta a nevét, annyira meglepődött, hogy arra sem emlékszik, hogyan került le a pódiumról. Arra a kérdésre, hogy milyen versenyen láthatjuk legközelebb, azt a választ adta, hogy ’Nem indulok többet szépségversenyen.’.

A 16 döntős szépség egyike sem tért haza üres kézzel: mindenki megkapta az összes fellépőruháját, valamint egy-egy fotónyomtatót.

A HazaiDivat.hu ezúton gratulál minden Zimány Lindának, Horváth Krisztinának, Maximovits Anettnek és Heincz Eszternek!

  Szilva&Via   További cikkek a témában:   Miss Balaton jelöltnek lenni jó!

Mustrálj és szavazz! Íme a Miss Balaton 2006 döntősei...

Több száz bikinis sellő Siófokon

Királynő kerestetik

Királynő fehérneműben

Miss Balaton négy keréken

Gombosi Adrienn lett a Balaton királynője

Sokatmondó hangok, díjat érő sms-ek

Karitatív királynőjelöltek

Külcsín, belbecs

Bikinis lányok hosszú, tömött sorokban

További fotók a témában:

Fotók a Miss Balaton 2006 döntőseiről - 2006-07

Miss Balaton 2005 a 2005. októberi FHM-ben

Miss Balaton 2005 nyereményautóátvétel

Miss Balaton 2005 Döntő - Siófok, 2005-08-05

Miss Balaton 2005 sajtótájékoztató - Margit-sziget - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 döntősei - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 Középdöntő - Balatonaliga - 2005 nyár


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-08-09






ALMAF