Gombosi Adrienn lett a Balaton királynője

A Miss Balaton 2005 királynőjének, Gombosi Adriennek augusztus 5-én, a Siófoki Szabadtéri Színpadon került fejére a korona.


Miss Balaton 2005 Döntő, augusztus 5, Siófok

Miss Balaton 2005 királynője Gombosi Adrienn

A Miss Balaton 2005 királynőjének, Gombosi Adriennek augusztus 5-én, a Siófoki Szabadtéri Színpadon került fejére a korona. Az első udvarhölgy Polgár Krisztina, a második udvarhölgy pedig Wintsche Orsolya lett.

A 16 döntőst 230 jelentkezőből választotta ki a zsűri július 9-én, Balatonaligán. A hetedszerre megrendezett versenyen a tét a korona és a királynői cím mellett egy királykék személyautó volt.

Mindez az augusztus 5-i döntőn a 19 éves budapesti Gombosi Adrienn ölébe hullott, aki a Budapesti Kommunikációs Főiskola hallgatója, ésemellett modell. Adrienn nyert még egy New York-i bevásárló körutatköltőpénzzel és sztárok stylist-jainak tanácsaival.Az első udvarhölgy a 19 éves, törökszentmiklósi Polgár Krisztina lett,aki két évvel ezelőtt is második helyezést ért el, ő Párizsba utazhatbevásárló körútra. A második udvarhölgy, a 18 éves budapesti Wintsche Orsolya Milánóban költheti el a felajánlott összeget.

Az SMS-szavazás közönségdíját Balkányi Csilla nyerte.

A ’legtermészetesebb szépség’ címet Papp Lili nyerte el, így egy kozmetikai termék arca lett.

Bodri Krisztina és Balássy Emőke egy évre a Szalay Dakar Teamháziasszonya lett, ami rengeteg utazással jár, hiszen egy évig acsapattal tarthatnak minden megmérettetésre.

A különdíjasok közt volt Bódogh Edina is, akinek egy álma vált valóra azzal, hogy álláslehetőséget kapott egy fitness és életmód magazinnál, ahol újságíróként dolgozhat majd.

Forrás: Miss Balaton

Fotók a Miss Balaton 2005 Döntőről - Siófok, 2005-08-05

További fotók a témában:

Miss Balaton 2005 sajtótájékoztató - Margit-sziget - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 döntősei - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 Középdöntő - Balatonaliga - 2005 nyár


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-08-06


ALMAF