Zimány Linda, a Miss Balaton 2006 átvette fődíját, az autót (január 30.)

A Sió Miss Balaton 2006 szépségverseny győztese, Zimány Linda 2007. január 30-án átvette a szépségkirálynőnek járó fődíjat, egy piros Škoda Fábiát.


Dr. Szöszi

Zimány LindaA Sió Miss Balaton 2006 szépségverseny győztese, Zimány Linda 2007. január 30-án átvette a szépségkirálynőnek járó fődíjat, egy piros Škoda Fábiát. Mivel Linda még nem rendelkezik jogosítvánnyal, egyelőre barátja, Bódi Attila ülhet a volán mögé, de a szépségkirálynőnek annyira megtetszett a tűzpiros autó, hogy elhatározta, beiratkozik egy vezetői tanfolyamra, így leghamarabb márciusban már ő is vezetheti a család új kedvencét.



„Attila segített hazavinni az új autómat, ami egy időre még garázsba kerül, hiszen előreláthatólag márciusra lesz csak meg a jogosítványom. Szeretnék majd az új Fabiamon is gyakorolni, remélem, Attila majd ebben is segít, hiszen az elején még biztos, hogy nagyon félteném a vadonatúj autómat.” – mesélte Linda.

Nem tudjuk barátja mit szól Linda terveihez, hiszen számára a vezetési órák most már meg vannak számlálva.

Lindával sokminden történt 2006. augusztusi megkoronázása óta. A számos felkérésnek eleget téve rengeteg esemény háziasszonyaként láthattuk viszont, több magazin címlapjáról is ő mosolygott ránk, és még egy zenetelevízióban is állandóan képernyőn volt, mint műsorvezető-jelölt.

2006. decemberében a Sió Miss Balaton verseny győzteseként országunkat képviselhette a Queen of the World 2006 világversenyen is, ahol több mint 50 ország szépsége közül Linda a második helyezést érte el. Elismert világversenyen ilyen előkelő helyen magyar lány ritkán végez, így nagyon büszkék lehetünk rá.

Linda azonban továbbra is a jogi egyetem elvégzését tartja legfontosabb céljának, hiszen egyik nagy vágya, hogy ügyvédként dolgozhasson.

Forrás: MissBalaton


Írta: OT , Dátum: 2007-02-02






ALMAF