Az új Guiness rekordot köszöntő sajtótájékoztató (március 29.)

Dévényi Kathy 13.00 órakor épp csak letehette a sminkecsetet, no nem, hogy nyomban pihenni térjen


Dévényi Kathy"Most már kezem, lábam reszket..."

Dévényi Kathy 13.00 órakor épp csak letehette a sminkecsetet, no nem, hogy nyomban pihenni térjen, hanem hogy a Marks&Spencer újabb ruhakölteményébe bújva 13.30-kor szeretettel fogadja Guiness sminkben pompázó vendégeit a budapesti Dunapark Étterem és Kávéházban. A sminkmaraton végére pontot tevő sajtótájékoztatón Csomor Csillától Erdőhegyi Brigittáig a művész- és celebvilág színe-java tiszteletét tette. A Claudia Schiffer szépéségével vetekedő Rábaközi Andrea fekete koktélruhájában tapsolt az önmagát is legyőzni képes sminkmesternek.



Hangulat a köbön

Az idén az év kávézójává választott vendéglátóegységben szinte egymást taposták a népszerű személyiségek, az art deco stílusban újjáépült kávéház kivételesen nem csak a sajtó és a média képviselőitől volt hangos. A 40 óra alatt kisminkelt 111 vendég kíváncsiságát a sajtótájékoztató is felébresztette, ahol nem mellesleg finom borokkal lehetett koccintani a most már Guiness rekorder sminkmester egészségére.

Látványfelelősök

Dévényi Kathy - sajtótájékoztató Elsőként Sebestyén István, alias Zsiráf úr, a magyarországi rekordok regisztrátora tudatta a nagyérdeművel, hogy néhány héten belül Dévényi Kathy nem mindennapi teljesítménye a www.rekordok.hu oldalára is felkerül. Majd a pihenőidőkkel együtt háromezer percen át talpon lévő sminkmester vallotta be mosolyogva: "Most már kezem, lábam, gyomrom is reszket." - bár, szabad legyen hozzátenni, mi diszkomfort érzéséből semmit nem vettünk észre.

Dévényi Kathy jólöltözöttségében, jólfésültségében, nemcsak Marks&Spenceréknek, de bizony Kucsera Zsolt hajvirtuóznak is benne lehetett a keze, a sminkmaraton során ugyanis a fodrászmester volt hivatott Dévényi Kathy frizuráján időről-időre igazítani.

Dévényi Kathy rövid köszönőbeszédében a szponzorokról sem feledkezett meg, a közönség soraiban felcsendülő taps mégis inkább őt, no és Gerényi Katalint, a rekordkísérlet szervezőjét köszöntötte. A technikáért felelős Dévényi Dani szívesebben húzódott meg a háttérben, míg Dévényi Kathy testvére még a negyven órát is túlteljesítve fotózta végig a barátian protokolláris eseményt.

Ráadás is lesz!

Dévényi Kathy - sajtótájékoztató A lassan eszem-iszomba torkolló sajtótájékoztatót mindannyiunk számára jólcsengő ígéret tetőzte be. A szervezők a rekordkísérlet folyamán készült fényképekből és a Guiness-t hitelesítő dokumentumokból rövidesen kiállítást szerveznek majd. Aki tehát élőben nem lehetett jelen a sminkremekek születésénél, az a helyszínen készült fotósorozatoknak köszönhetően, a remények szerint hamarosan a Dunapark Kávéházban kárpótolhatja magát az elmulasztott élményekért.

Fotók Dévényi Kathy 40 órás sminkelési rekordállítása utáni sajtótájékoztatóról - Dunapark Kávéház, 2007-03-29

További fotók a témában:
Fotók Dévényi Kathy a rekordkísérletéről


Írta: MZ , Dátum: 2007-03-31






ALMAF