Sylivia's Secret fehérneműbemutató és hajshow lesz Krizsán Győző...

2007. március 28-án, este nyolctól buja kalandokra csábít bennünket a hazai fodrászélet fenegyereke.


Érzéki látomás

Krizsán Győző2007. március 28-án, este nyolctól buja kalandokra csábít bennünket a hazai fodrászélet fenegyereke. A megszokottól - legalábbis hajkölteményeiben - szívesen elrugaszkodó Krizsán Győző, mesterfodrász ezúttal a róla elkeresztelt Kri-san showHAJó-ra invitálja a divatvilág és a szépségipar iránt érdeklődő látogatókat. A 120 férőhelyes vizijárműre - mely a Petőfi-híd pesti hídfőjénél ringatózik a Dunán - a belépés most szerdán ingyenes, a látvány pedig ígéretes: Sylvia's Secret fehérneműkben vonuló hölgyek trendi frizurákkal. Érkezz időben, hogy beférj!



Hogy mennyi mindent rejteget a divatbemutató fantázianeve, a Sylvia's Secret - csak sejteni tudjuk, dehogy hajmeresztő gondolatokban, megoldásokban no és látványos dekoltázsokban persze, ezúttal sem lesz hiány, arra maga a hajvirtuóz a garancia. Keze alatt Koncz Zsuzsától kezdve Kamarás Ivánig, nemcsak a művészvilág színe-java szépül, de Zoób Katti, vagy S. Hegyi Lucia modelljeinek frizuráját is ő készíti. Az Amerikát, Angliát, Olaszországot megjárt, avantgarde stílusban működő alkotó 1990 óta tevékenykedik a szépítőiparban, az Európában is egyedül állónak számító, vízen működő szórakoztató fodrász hajóját,a KRI®SAN showHAJó-t pedig, az új évezred nyitányára álmodta meg.

A divatbemutató apropójául, a már-már hagyományosnak számító, szerda esténként megrendezésre kerülő "SzépEst" névre hallgató programsorozat szolgál, ahol az aktuális divatkollekciókat, trendeket és a honi divatiparban tevékenykedő alkotókat ismerhetik meg az arra kiváncsiak. A látványos bemutató élvezetén túl, a tombolás is megengedett, senkinek sem kell visszafognia magát. A táncoslábú érdeklődök hajnali kettőig rophatják a ropni valót az elmúlt évek nagy slágereire, mi több, a bársonyos torkúak dalolhatnak is.

A Petőfi híd pesti lábánál horgonyzó hajó, parkos, zöldövezeti kikötőben, a Nemzeti Színház szomszédságában helyezkedik el, fedélzetéről nemcsak a városra, a Gellért hegyre is mesés látvány tárul. Álló vizijárműről lévén szó, a tengeribetegség kizárt! Az érdeklődök rendelkezésére 220 négyzetméter áll, nemcsak a légkondicionált, körpanorámás terem, három bárpult, melegkonyha is csábítja a Szilvia titkára kíváncsi, leendő vendégeket.

JJó hír továbbá, hogy az esemény nyilvános, valamint, hogy a helyszínre érkezőknek kivételesen még belépőt sem kell fizetniük. A férőhely viszont limitált, a hajó százhúsz fő befogadására képes, így aztán nem árt igyekeznünk, ha közelről, a látomás valódi részeseiként szeretnénk tanúi lenni az érzéki eseményeknek.

Képek a Sylvia's Secret fehérnemű bemutatóról és Krizsán Győző hajshow-ról - 2007-03-28, Kri-san showHAJó


Írta: MZ , Dátum: 2007-03-27






ALMAF