Április 20-án lesz a Societá 2007 TavaszNyári kollekciójának nyilvános bemutatója

Ha a 2006 ősztéli kollekció álomszép olasz bundái még ott kísértenek álmainkban, nincs más dolgunk, mint április 20-án, pénteken, 19.00 órakor ellátogatni a Bécsi Kávéházába


Sociéta bemutató 2006 ősz/tél, <a href='/modell.html' title='modell'>modell</a> Epres PanniOlasz divat bécsi környezetben

Ha a 2006 ősz/téli kollekció álomszép olasz bundái még ott kísértenek álmainkban, nincs más dolgunk, mint április 20-án, pénteken, 19.00 órakor ellátogatni a Rózsakert Bevásárlóközpont Bécsi Kávéházába. Epres Panni ugyan már biztos nem lép kifutóra, de gyönyörű lányokban, szexis összeállításokban ezúttal sem lesz hiány. Az egyéni olasz női ruháiról, táskáiról és lábrakívánkozó topánjairól híres Societá nem csak a trendeknek elkötelezett hölgyeket, de bámész kísérőiket is szeretettel várja a helyszínen.Az eseménynek otthont adó, 2006. áprilisában immáron másodszor „Best of Budapest” díjjal jutalmazott Bécsi Kávéház század eleji atmoszférájával csábítja az érkezőket. Elegáns, királykék thonet bútorok, fehér márványasztalok tucatjai, a belső helyiségben százhúsz ülőhely fogadja a divatra éhes vendégeket. Persze akinek más nyalánkságokra fájna a foga, az egykori Forum Szálloda híres-neves Bécsi Kávéházának utódja, minden igényét kielégíti. Mennyei tejszínhabos költeményekkel, gyümölcsös gyönyörűségekkel, az osztrák és a magyar cukrászat hagyományait követő édességekkel vonzza az édesszájúakat.

Aki még divatbemutató közben sem szeretne bűnözni, jobban teszi, ha torkoskodás helyett, egyes-egyedül a látványra koncentrál. Vigasztalódásra sem utolsó élményben lehet része. A Societá tavaszi-nyári kínálatában a párducmintás ruhától a farmerba oltott, csillogó arany szereléseken át a testhezálló, bőr csőnadrágokig mindent fellelhet a kedves érdeklődő. A modellek lábán szikrázó aranytopánoknál csak a nyakukban függő, mesés ékszercsodák csilloghatnak elbűvölőbben, vásárlásra sarkallva minket, szépet szerető egybegyűlteket.

Útbaigazítás

A bevásárlóközpont a Törökvész- és Pusztaszeri úti kereszteződéstől 50 méterre, a Gábor Áron utcában található, megközelíteni a 11-es, illetve a 91-es busz segítségével lehet. A 11-es busz a Batthyány téri és Nagybányai úti végállomások között közlekedik, míg a 91-es a Nyugati pályaudvarról indul és az Endrődi Sándor utcai végállomásig halad, természetesen érintve a Rózsakert Bevásárlóközpontot.

További fotók a témában:
Fotók a Sociéta 2006/07 ősz/tél divatbemutatójáról - Bécsi Kávéház, 2006-10-13


Írta: MZ , Dátum: 2007-04-19


ALMAF