Náray Tamás 2007 TavaszNyár divatbemutató lesz Debrecenben (február 22.)

No nem pulykakakast vásárolni, ahogy gyermekkorunk egyik tagadhatatlanul kedvenc népdala tanácsolja, az utazásnak ezúttal sokkal fennköltebb célja lehet.


Náray Tamás 2006/07 tél Debrecenbe kéne menni!

No nem pulykakakast vásárolni, ahogy gyermekkorunk egyik tagadhatatlanul kedvenc népdala tanácsolja, az utazásnak ezúttal sokkal fennköltebb célja lehet. Aki 2007. február 24-én, szombaton a cívisvárosba látogat, elsőként ismerheti meg Náray Tamás 2007 tavasz/nyári kollekcióját. A Himnusz költőjének rég lebontott háza helyén épült Kölcsey Központ idén ünnepli egyéves fennállását, Kelet-Magyarország legnagyobb konferenciaközpontja ez alkalomból invitálja Debrecenbe, 2007. február 22-25. közötti rendezvénysorozatára a vele együtt ünneplőket.



A 22-én megrendezésre kerülő Születésnapi operagála, a vájt fülűeket csábítja országos és európai hírű énekesekkel, míg 23-án a parkett ördögeiéi lesz a főszerep. A szombat esti lázakra hajlamosak, debreceni táncegyüttesek közreműködésével búcsúztathatják a telet a Táncoslábú farsangon. A trendkövetők Náray Tamás divatbemutatójában gyönyörködhetnek 24-én, az ízes fabulák kedvelőit pedig Szülinapi mesenap csalogatja 25-én.

 

Náray Tamás és Epres PanniA divatesemény rangját emeli, hogy a debreceni születésű, nemzetközi hírű divattervező, Náray Tamás elsőként a cívisváros lakosságával ismerteti meg közel 80 darabból álló, 2007-es tavaszi-nyári kollekcióját. A szervezők minden Náray rajongót szeretettel várnak a 19 óra 30 perckor kezdődő rendezvényre. A belépőjegy ára 1800 Ft, mely egy pohár pezsgőt is magában foglal, ha a jeles divatbemutatót követve, netán magával a tervezővel támadna kedvünk koccintani…

 

De pusztán az épület szépségéért sem árt felkerekednünk a nagy útra. A Kölcsey Központ hengeralakú magjának köszönhetően, belépve mindjárt a falak ölelésében érezhetjük magunkat. Az építés során felhasznált rengeteg üveg és kő skandináv hangulatot áraszt magából, míg a hatalmas ablakokon keresztül csak úgy árad be a fény. A sok faburkolat tisztaságot, melegséget és barátságot sugároz, a létesítmény Nagytermében nem hiába fordultak meg olyan világsztárok, mint Schiff András, Lajkó Félix, vagy Jan Garbarek.

 

A központ elérhetősége:

Kölcsey Központ Debrecen
H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
Tel.:  +36 (52) 518-400


Írta: MZ , Dátum: 2007-02-20






ALMAF