Május 4-én újra kiosztják a hazai divatvilág Oscarját!

Hogy Epres Panni után idén ki örülhet Az Év Modellje címnek, vagy kinek sikerült túlszárnyalnia 2006 Fiatal Divattervezőjét, nanushkát?


Epres PanniKi lesz a leg, leg, leg?

Hogy Epres Panni után idén ki örülhet Az Év Modellje címnek, vagy kinek sikerült túlszárnyalnia 2006 Fiatal Divattervezőjét, nanushkát? – bizonyára sokunk oldalát furdalja a kíváncsiság, ahogy Az Év Fodrászának, Stylistjának, Sminkesének, Divatfotósának, no és a legnagyobb izgalommal várt elismerésének, Az Év Tervezőjének nevét is szeretnénk mihamarabb nyomtatásban látni. 2007. május 9-én - immáron negyedszer - kiderül minden a divatszakma krémjét jutalmazó Fashion Awards Hungary 2007 Díjátadó Gálán, az Urániában.



Tradíció és változatosság, minkettő gyönyörködtet!

A IV. Fashion Awards Hungary-nek 2007-ben ismét az impozáns Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont. Zoób Katti 2004-es közreműködése után az est fővédnökségét ezúttal az Iparművészeti Egyetem címzetes tanára, Dr. F. Dózsa Katalin vállalta magára, akinek többek között a Budapesti Divatiskola alapítását is köszönhetjük.  A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitűntetett művészettörténésznek az est levezetésében idén a Viva Tv üdvöskéje, Patrícia és Somogyi Zoltán nyújt segítséget, ahogy fellépő sztárvendégekben sem lesz hiány. A műsort a hajdan Sugár Berci névre hallgató, azóta Bery-ként elhíresült énekes slágergyanús szerzeményei színesítik majd.

A kifutók befutói...

És hogy ki kapja az aranycsillogású szobrocskákat? – az esélyesek nevét egyelőre titok övezi, de, hogy a díjazottak ezúttal is a divatvilág kiválóságainak sorából kerülnek ki, arra garanciát nyújtanak a korábbi évek jelölései. Kosánszky Dóra, USE, Varga Ágota – hosszan lehetne sorolni az egykori győzteseket, akik teljesítményükkel a megmérettetés hitelességét jelzik. Aki az Urániában vörös szőnyegre lép, nem hiába teszi, mögötte dicső múlt, előtte fényes jövő áll - fogalmazhatnánk cikornyásan. A helyzet pontosan úgy áll, ahogy az Oscar esetében, díjat ott is csak egy-egy kiemelkedő alakítás, rendezés fejében kaphat a filmipar tehetsége.

Fotók a témában:
Fotók a Fashion Awards Hungary 2006 Díjátadó Gáláról - Uránia, 2006-05-10


Írta: MZ , Dátum: 2007-05-08






ALMAF