Divat-, szépség- és egészségnapok a Mammutban március 29-től

Botticelli óta tudjuk: tavasz = újjászületés.


Mammut születésnap 2006Tavaszi megújulás

Botticelli óta tudjuk: tavasz = újjászületés. A természettel együtt nekünk sem árt megújulnunk, így ha te is divatos és fitt szeretnél lenni, irány a Mammut Szórakoztató- és Bevásárlóközpont, ahol az idei szezon trendjeit szinte tálcán kínálják a „Tavaszi megújulás a Mammutban” szervezői. A 2009. március 29-én kezdődő szépség, divat és egészség témák köré szervezett programokon egészen április 1-ig frissülhetünk. Az egészséges táplálkozáshoz vezető biotermékek kóstolgatásán túl, profi sminkesek segítségével saját bőrünkön tesztelhetjük a kozmetikai ipar legújabb csodaszereit, avagy divatbemutatókon tájékozódhatunk a 2007 Tavasz/Nyári módi felől.



 

A termékbemutatókkal fűszerezett, négynapos rendezvény izgalmasnak ígérkező programjait még felsorolni is nehéz. Nem elég, hogy két divatbemutató közt állapotfelmérő hőtérképet (írisz-diagnosztikát) készítetthetünk magunkról, de, ha kedvünk szottyan s félszünk engedi, még távoli jövőnket is kifürkészhetjük.

Az asztrológustól a fitneszedzőn át egész a masszőrökig bezárólag, mindenki egyes-egyedül szépésgünkért, egészségünkért, jókedvünkért felel majd a tavaszi rendezvényen. Sminkjét, frizuráját, öltözködési szokásait ki-ki, akár egy délután alatt felfrissítheti! Hogy az átváltozás valóban káprázatos legyen, arról a helyszínen megjelenő stylistok gondoskodnak majd, segítségükkel az egyéniségünkhöz legillőbb fazont és formát választhatjuk ki a széles kínálatból.

Show + Star

Mi több, a bevásárlóközpontban árusító üzletek színes show keretében vonultatják fel tavaszi- nyári kollekciójukat. A divatbemutatókon láthatunk gyerekeknek, nőknek és kifejejezetten férfiaknak szóló ruhakölteményeket, melyeket a szoksásotól eltérően, akár rögtön helyben meg is vásárolhatunk magunknak vagy szeretteinknek. A 18 óra 30 perckor kezdődő divatbemutatók másik különlegessége, hogy a modellek felépése alatt a Megasztár győztes Caramel és kedvese, Bartók Eszter szolgáltatja a zenét, dalaikkal garantáltan színesebbé varázsolva az amúgy is ezerszínben tündöklő programpalettát.

Szombaton egy közös fényképezkedés erejéig a JOY sztárjaival találkozhatnak az érdeklődök, Szűcs Gabi koncertjén ingyen koktélt szürcsölhetnek a Red Bull jóvoltából. 21 órától a Tabu Caféban folytatódik a véget nem érni akaró buli. Érdemes tehát felkeresni a Mammutot, hogy aztán vasárnap, április 1-én, legalább kinézetünkön ne legyen oka senkinek tréfálkozni!


Írta: MZ , Dátum: 2007-03-28






ALMAF