A Societá 2007 TavaszNyár divatbemutató után Budaházi Nóra, modellel beszélgettünk (április

A huszonkét éves, égimeszelő szépség szerint „Magyarországon sok a szép lány, nagyobb a konkurencia, mint külföldön”.


Budaházi Nóra a Sociéta bemutató modelljeÜsse kő, a magyar lányok tényleg szépek!

 

A huszonkét éves, égimeszelő szépség szerint „Magyarországon sok a szép lány, nagyobb a konkurencia, mint külföldön”. Az ígéretes modellkarrier előtt álló Budaházi Nóra 2006-ban a Pearl of Danube kreatív smink, fodrász és modell versenyen ért el harmadik helyezést s még ugyanabban az évben a Model of the Universe Hungary verseny győzteseként ünnepelhetett, lehetőséget kapva rá, hogy a Taiwanon megrendezésre kerülő világversenyen is ő képviselje hazánkat.



Véletlenek nincsenek?

A gyerekkorában még csak potenciális királylány jelöltként cseperedő lány Siófokon töltötte ifjúságát. Tanulni érkezett Pestre, a Kodolányi János Főiskolán hallgatott szálloda közgazdászként idegenforgalmat. Bár természetességét múltjának köszönhetően megőrizte, az extrém sportok szerelmeseként, snowbordozni, gokártozni, autót vezetni egyként imád. Veszélyes hobbijai mellett azért a nyelvgyakorlásra is kellő időt, figyelmet szentel, angolul és németül folyékonyan beszél, amire külföldön érlelt modellkarrierje során szüksége is van. Mosolygós, őszinte barna lány, akinek csillogó szemébe csak lábujjhegyen sikerül belenéznem. Bár siet, barátai várnak rá, nem szabadkozik, mikor interjúra kérem.

Budaházi Nóra a Sociéta bemutatónHazaiDivat.hu: Beavatnál az előkészületekbe?
Budaházi Nóra:
Délre jöttünk ide a helyszínre, akkor volt a ruhapróba, elkészítették a sminkünket és a frizuránkat. Fél hatkor tartottuk a főpróbát és fél nyolckor kezdődött is a divatbemutató.

HazaiDivat.hu: Ahogy tavaly, idén is a barnáké volt a főszerep. Válogatás előzte meg a divatbemutatót, vagy…?
BN:
Ha válogatásnak lehet nevezni, úgy zajlott, hogy a múltkori divatbemutatón, ahol csak nézőként voltunk jelen a barátnőimmel, nagyon megtetszettünk a főnöknek, Servetnek. Ő kért fel bennünket, hogy legyünk modelljei majd legközelebb. És tessék! Itt vagyunk.

HazaiDivat.hu: Ha nem a Societá kreációiban tündökölsz, szépségversenyeket nyersz. Melyik munkádra, eredményedre vagy a legbüszkébb?
BN:
Nagyon sok helyen dolgozom a világban, főleg inkább külföldön, de nincsenek legek, minden munkámra egyformán büszke vagyok.

HazaiDivat.hu: Miben más külföldön dolgozni, mint itthon?
BN:
Külföldön a kereset is más, ugye jobban, többet lehet keresni, és más a környezet is. A magam részéről jobban szeretek külföldön dolgozni, igazából úgy érzem, itthon nagyobb a konkurencia.

HazaiDivat.hu: Legközelebb hol találkozhatunk veled?
BN:
Most nem tudnám pontosan megmondani, külföldre megyek. New Yorkba vagy Milánóba még nem dőlt el. Magyarországon a közeljövőben nem nagyon lehet velem találkozni.

(Mondanom sem kell, bánjuk bár, szorítunk sikereiért!)

Fotók a Societá 2007 Tavasz/Nyár divatbemutatóról - Bécsi Kávéház, 2007-04-20

Fotók a Societá bemutató vendégeiről - Bécsi Kávéház, 2007-04-20


Írta: MZ , Dátum: 2007-05-02






ALMAF