Mustang ruhákban táncolnak a RapSzínHáz táncosai

A fiatalos lendületet, szabadságot képviselő Mustang márkát forgalmazó Mustang Hungária Kft.


RapSzínHázA Mustang támogatja a VIVA tévéből ismerős drogprevenciós RapSzínHáz produkciót

 

A fiatalos lendületet, szabadságot képviselő Mustang márkát forgalmazó Mustang Hungária Kft. jóvoltából a VIVA televízió műsoraiban Mustangban táncolnak a RapSzínHáz művészei. Az új, műfajteremtő interaktív színházi produkció szokatlan formában szól a fiatalokhoz azzal a nem titkolt céllal, hogy a drogfogyasztás veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A Mustang 2006 Tavasz-Nyár kollekciójával új időszámítás kezdődött a vállalat életében, ami nemcsak a színekben és formákban, hanem a társadalmi jelenlétében is megnyilvánul. A Mustang nemcsak külsőségekben lendületes, hanem szellemiségében is: támogatja azokat az ígéretes, tehetséges fiatalokat - illetve kulturális programokat -, amelyek ugyanezt a dinamizmust képviselik a művészetben.A RapSzínHáz megalkotásának gondolata másfél évvel ezelőtt született meg. E szokatlan művészeti forma célja, hogy társadalmunk egyik legégetőbb problémájára, a fiatalok drogfogyasztására hívja fel a figyelmet. Fiatalok nyelvén szól a fiatalokhoz: látványos táncbetétekkel, populáris zenei alapokon nyugvó dalokkal és egy rapper narrátor segítségével meséli el a drámai, tanulságos történetet. A színpadi produkciót a cool rapzene mellett különleges hang- és fényeffektusok teszik látványossá.

Az előadás alapötlete Varga Zsolt nevéhez fűződik, aki nemcsak megálmodta a darabot, hanem megírta hozzá a szövegeket, és színpadra is vitte a produkciót.’Nagyon jó érzés olyan fiatalokkal együtt dolgozni, akik tenni akarnak egy ilyen nemes cél érdekében, akik ezáltal nemcsak saját magukat, környezetüket tisztítják meg a kábítószerek hamis világától, hanem mások számára is eljuttatják és a rap műfajon keresztül értelmezhetővé teszik ezt a fontos üzenetet’ – mondta Varga Zsolt.

A színdarabról, a felkészülési időszakról és a kulisszatitkokról a VIVA televízió számol be a ’Hazai Pálya jelenti’ című műsoraiban április 3-tól, 16 héten át, ahol a műsorban fellépő társulat táncosai a Mustang divatos nadrágjaiban, pólóiban és ingjeiben mutatják be a produkciót.

Forrás: Mustang

Fotók a RapSzínHázról Mustang-ban

További cikkek a témában:

Tetováltass!

Tavaszi kikelet Mustang szoknyában

Dunakeszin lesz a legnagyobb

Trendi farmercuccok országúti vándoroknak

További fotók a témában:

Mustang 2006 Tavasz kollekció motívumai közelről

Mustang - új kollekció - 2006 Tavasz


Írta: Ilze , Dátum: 2006-05-23


ALMAF