Megnyílt a 109. Budapesti Nemzetközi Vásár

Szeptember 17-25 között 22.850 négyzetméteren 690 kiállító várja a látogatókat a HungEXPO Budapesti Vásárközpontban.


Divatos BNV

Szeptember 17-25 között 22.850 négyzetméteren 690 kiállító várja a látogatókat a HungEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kínált élményprogramok közt sorakozik 22 könnyűzenei koncert és több tucat divatbemutató is. Utóbbiakon nem más a sztárfellépő, mint Görög Zita.A trendkövetők a 9 napos programsorozat alatt naponta többször is hódolhatnak szenvedélyüknek, a divatnak. A C pavilon 2/A standnál felállított divatszínpadon szeptember 19-23-ig minden nap 14.00-kor és 16.00-kor kezdődnek a bemutatók. Szeptember 24-től pedig tovább javul a helyzet: a megszokott időpontokon túl már 12.00-kor is a kifutóra libbenek a modellek.

Ha kilátogatsz az idei vásárra, nem is egy, de mindjárt négy kiállítást szemlézhetsz meg. A 109. BNV mellett helyett kapott az INFOmarket-INFOtrend (számítógépes játékok, repülőgépszimulátor, motortuning), az INTERSOUND (szórakoztatóipari márkák) és az INGATLANEXPO (telkek, lakások, házak itthon és külföldön) is.

A kiállítás nemzetköziségét igazolja a kiállító országok széles palettája: a hazaiak mellett Ausztria, Banglades, Egyiptom, Hongkong, a Horvát Köztársaság, India, Indonézia, Kína, Lengyelország, Malaysia, a Mali Köztársaság, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia és Törökország képviselteti magát.

A nagyérdeműt emellett zenei programok is szórakoztatják. A zenekari tehetségkutató verseny amatőr zenekaroknak ad lehetőséget a megmérettetésre. Minden nap 12-14 óra között a vásár Nagyszínpadán állnak a zsűri és a közönség elé a hírnévre törekvő zenei formációk. A sztárfellépők között pedig ott lesz a Quimby, Gáspár Laci, Pierrot, a Karthago és a United is.

A mozi szerelmesei a B pavilonban naponta 11-17 óra között hódolhatnak szenvedélyüknek kisfilmekkel, természet – és animációs filmekkel. A lakberendező-őrületek pedig a ’Lakberendező Sziget’-en kaphatnak lakberendezési tanácsokat.

Ja, hogy a belépő erre az izgalmas helyre pénzbe kerül? Naja! De igénybe vehetők a következő költségkímélő kedvezmények:
5 napos heti bérlet hétfőtől-péntekig napi egyszeri belépésre; a látogatóknak a Volánbusz Rt. magyarországi járatain 50%-os utazási kedvezmény, a MÁV járatain pedig 50%-os menettérti kedvezmény. Mindehhez pedig nem kell más, mint egy előre váltott BNV belépőjegy belépőfejenként.


Írta: Ilze , Dátum: 2005-09-17


ALMAF