Megújultunk

Igen, bátran hihetsz a szemednek, kedves Trendkövető: valóban megújultunk.


HazaiDivat.hu logó 2006A HazaiDivat.hu új ruhát kapott

Igen, bátran hihetsz a szemednek, kedves Trendkövető: valóban megújultunk. A HazaiDivat.hu mától új menüpontokkal, még több fotóval és sokkal több információval szolgál a hazai és nemzetközi divatéletről. Új portálunk interaktívabb, mint a korábbi: az oldalon lévő összes tartalomról lehet véleményed - amit, reméljük, meg is osztassz velünk a ’hozzászólás’ gombra kattintva.A meredeken emelkedő látogatószámnak köszönhetően Szerkesztőségünkre az az édes teher hárult, hogy új alapokra helyezze a HazaiDivat.hu trendmagazint. Úgy döntöttünk, differenciáltabb lesz a tartalom, és interkatívabb a szoftver. Mindezt azért, hogy Te, lelkes Trendkövető még tájékozottabb lehess a hazai és nemzetközi divatélettel kapcsolatban.

Ezen elgondolás mentén haladva tematizáltuk a híreinket és a ’Divatmagazin’ menüpont alá soroltuk be őket. Aztán létrehoztunk olyan új menüpontokat, melyek az eddiginél szélesebb körben járják körül a divat témát. Ezen új menüpontokról: ’Portrék’ a divatvilág prominenseinek és feltörekvő tehetségeinek bemutatása életrajzukkal, karriertörténetükkel, terveikkel; ’Divatszakemberek’, ’Modellek’ az előbbi divatemberek fotógalériáival; ’Divat a kifutón túl’ fotógaléria a filmek styling-járól és a sztárok ruhatáráról.

Fórumunk is megújult, és reméljük, kényelmesebbé és átláthatóbbá vált. De szavazhatsz is az oldalon, mindig megújuló témákban.

És persze továbbra is böngészheted archívumunkat, melyben 2003-tól megtalálod az összes hazai divatesemény fotógalériáját.

Jó mulatást!


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-02-15


ALMAF