A HazaiDivat.hu szerepel a FASHION for women divatmagazin 2006. júniusi számában

A HazaiDivat.hu elvisz az összes hazai divatbemutatóra, a FASHION for women pedig elárulja, hol veheted meg a legtrendibb cuccokat.


FASHION for women 2006/06 címlapKéz a kézben

A HazaiDivat.hu elvisz az összes hazai divatbemutatóra, a FASHION for women pedig elárulja, hol veheted meg a legtrendibb cuccokat. A két divatmagazint együtt alkalmazva tutira nem tévedsz el a divat dzsungelében. Ezért örömmel jelentjük, hogy 2006. májusától véd- és dacszövetséget kötöttünk az országos terjesztésű havi magazinnal, a FASHION for womennel. Így aztán a júniusi lapszám hasábjain már találkozhatsz is a HazaiDivat.hu tartalmával, nálunk pedig bármikor újraolvashatod a nyomtatott magazin külföldi divattervezőkről szóló portrécikkeit. Trendre fel!De a legjobb az egészben mégsem ez, hanem hogy immáron több oldalról támogathatod meg öltözködéskultúrádat. Gondolj csak bele! Végignézed a HazaiDivat.hu divatbemutatókon készült fotógalériáit, elolvasod a kollekciókat elemző tudósításokat, és ekképpen felvérteződve a legújabb divatirányzatokkal úgy döntesz, hogy a divat sarkára hágsz.

Igen ám, de hogy kövesd a manökenek példáját, ha nem tudod, hol szerezhetőek be a trendi darabok? És itt jön a segítség, a FASHION magazin. Ő ugyanis éppen arra specializálódott, hogy hónapról hónapra, katalógusfotókon mutassa be a vezető márkák aktuális kínálatait, boltcím listával együtt. A márkaboltba belépve pedig - a divatbemuttaók ismeretében - biztos kézzel nyúlhatsz a megfelelő ruhadarabok után.

A FASHION for women május 30-án megjelent júniusi számát keresd az újságárusoknál!
A HazaiDivat.hu-t keresd az Interneten!

Ja, és kellemes trendkövetést!

További cikkek a témában:

Partnerünk a FASHION for women divatmagazin


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-06-02


ALMAF