2006. novemberében 22.000 egyedi IP

2006. novemberében 28.000 látogatásunk és 22.0000 egyedi látogatónk volt.


HazaiDivat.hu logó 2006Megint nőttünk - Neked köszönjük

2006. novemberében 28.000 látogatásunk és 22.0000 egyedi látogatónk volt. Tévedsz, ezek nem ’csak számok’, ez Te, Ti vagytok. Így aztán a HazaiDivat.hu teljes szerkesztősége nevében Neked köszönöm, kedves Trendkövető, hogy ellátogatsz hozzánk - a ’csak számokból’ ítélve - többségedben nap, mint nap, és ráadásul egyre többedmagaddal.Persze mi is igyekszünk. Biztosan feltűnt Neked, hogy nem múlhat el hazai divatbemutató, haj-show, bármilyen divatesemény a HazaiDivat.hu repülő riporterének és profi divatfotósának jelenléte nélkül. Szóval a dinamikusan növekvő olvasottság (októberben 18.000 látogatónk volt, amihez képest a novemberi 22.000 egyedi IP, ugye, nagyjából 25 %-os látogatásnövekedést jelent) közös öröm.

A novemberi 22.000 látogatónk napi 1.000 olvasóból jött össze, ami azt jelenti, hogy 30%-otok az elmúlt hónapban naponta visszatért a HazaiDivat.hu hasábjaira. Rendszeres látogatásotok azt bizonyítja, hogy talán jó úton járunk, az új olvasók nagy számú bekapcsolódása pedig valószínűleg a keresőoptimalizálás nevű szolgáltatásnak köszönhető. Utóbbit a WhySoft Hungary Kft.-től (www.whysoft.hu) kapjuk, és javarészt azt jelenti, hogy portálunkat az internetes szabványoknak megfelelően építették fel és eszerint végzik a technikai üzemeltetést is, mindezt pedig azért, hogy ne csak Te, kedves Olvasó, hanem a keresőrobotok is kedveljék a divatmagazint.

Ezért van az, hogy a Google.com-on elsők vagyunk "Szabados Iréne" és "Kada Szabó Éva" mesterfodrászok, "Góczi Katerina" divattervező, "Répás Annamari", "Sarnyai Eszter" és "Túróczy Réka" topmodellek, valamint a hazánkban nemrég debütált "Andrej Baranik" szlovák divattervező esetén, sőt, olyan divatesemények nevére keresve is, mint a "Stella Nemzetközi Divatfórum", a Stella Divatfórum, a divattervezőverseny, a "divattervező verseny", a fehérneműbemutató, a fürdőruhabemutató és az ékszerbemutató. De az olyan divatkifejezésekre is a HazaiDivat.hu jelenik meg a Google.com első helyén, mint a divathírek, a "szépségipar hírei", a  trendajánló, a  kollekciófotózás vagy a "trendi frizura".

De nem csak az abszolút elsőség, hanem a Google.com első oldalán szereplés is fontos és hasznos dolog. A HazaiDivat.hu olyan divattervezők, divatmárkák keresésekor jelenik meg az első 10 találat közt, mint "Náray Tamás", "S. Hegyi Lucia" és "Luan by Lucia", "Zoób Katti" vagy "Katti Zoób", "Király Tamás", "Konsánszky Dóra", "A Nő Négyszer", "Tisza cipő", "Vágó Réka", "Art’z Modell", "Bál Szalon", "Héjja Trend Line", "Marina Rinaldi", "Fekete Krisztina", Aquanauta, Etam, Bétex és Sentiments. Benne vagyunk az első tíz találatban a Topmodell műsorvezetőjeként debütált "Vámosi Viki", "Epres Panni", "Aipli Ági" topmodellek, "Krizsán Győző" mesterfodrász és az "Intercoiffure Hungary" elit-fodrászcsapat esetén is, köztük "Binder Géza" és "Kucsera Zsolt" mesterfodrászok neveinek is. A következő divat- és szépségipari eseményekre keresve szintén az első oldalon találkozhatsz velünk: Divatolimpia, "Fashion Week Hungary", "Fashion Awards Hungary", "Budapest Fashion Week", "Fashion Day & Night", "Árkád Divathét", "Miss Balaton", vagy az Aquanauta csoport által külföldi mintára szervezett WAMP (WAsárnapi MűvészPiac). Ugyancsak a top 10-ben vagyunk olyan divatkifejezések esetén, mint a divat, divatmagazin, divatbemutató, "fehérnemű bemutató", haj-show, divattervező, divatmárka, divatfotós, sminkmester, szépségipar, modellverseny, modellfotózás, divatfotó.

Köszünjük, hogy novemberben is gyakran benéztél hozzánk. Gyere máskor is! :)

További cikkek a témában:

2006. októberében 18.000 egyedi látogatónk volt


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-12-04


ALMAF