2006. decemberében 25.000 egyedi IP

Új év, régi statisztika, ez a dolgok rendje. Divatportálunkat 2006. decemberében 25.000-en láttátok és 33.000-szer látogattatok el hozzánk.


HazaiDivat.hu logó 2006Meredeken felfelé

Új év, régi statisztika, ez a dolgok rendje. Divatportálunkat 2006. decemberében 25.000-en láttátok és 33.000-szer látogattatok el hozzánk. A hazai divatélet iránti érdeklődésetek 1.000.000 oldalletöltést és 1.700.000 találatot eredményezett 2006. utolsó hónapjában a HazaiDivat.hu portálon.



Hónapról-hónapra
A fenti számok már önmagukban is szép eredményt jelentenek, hát még ha vesszük a fáradtságot, és hozzávetjük azokat a korábbi hónapok eredményeihez. Tavaly októberben 18.000 egyedi IP-t számláltunk, amelyhez képest a novemberi 22.000 nagyjából 25%-os növekedést jelent. ecemberre pedig újabb 15%-kal nőtt az egyedi IP-k száma, meg sem állva a százezer egynegyedéig.

A novemberben szokássá vált napi 1.000 olvasót nemhogy tartjuk, de tovább emeltük a tétet: decemberi olvasónk ezerkétszázan-ezerháromszázan voltak naponta. Ebből ugye az is kiderül, hogy a napi 1.300 olvasónak mintegy 30%-a visszatérő vendég a HazaiDivat.hu hasábjain.

Érdeklődésetek táplálta hálánkat úgy igyekszünk kifejezni, hogy minden hazai divateseményen jelen vagyunk és tudósítunk, backstage riportot és exkluzív interjút készítünk, meg persze fotózunk is szorgalmasan. És ha tehetjük, előre szólunk egy-egy divatbemutatóról, haj-show-ról, divattervező-versenyről.

Első helyen a Google-on

És hát büszkén jelentjük, hogy a kereső-optimalizálás sikere miatt továbbra is elsők vagyunk a Google.com-on számos fontos divatszereplő és divatesemény nevére keresve.
Topmodellek: Naomi Cambell, Aipli Ági, Répás Annamari, Sarnyai Eszter, Túróczy Réka
Divattervezők, divatmárkák: A Nő Négyszer, Andrej Baranik (hazánkban nemrég debütált, szlovák divattervező)
Mesterfodrászok: Szabados Iréne, Kada Szabó Éva
Divat- és szépségipari események: Stella Nemzetközi Divatfórum, Stella Divatfórum, divattervezőverseny, divattervező verseny, fehérneműbemutató, fürdőruhabemutató, ékszerbemutató
Divatkifejezések: divathírek, a szépségipar hírei, trendajánló, kollekciófotózás, trendi frizura.

Top 10-ben a Google-on

A következő kulcsszavakra pedig másodikként, de legalábbis a Google.com első oldalán, azaz az első tízben jelenünk meg.
Topmodellek: Vámosi Viki, Epres Panni
Divattervezők, divatmárkák: Náray Tamás, S. Hegyi Lucia, Luan by Lucia, Zoób Katti, Katti Zoób, Király Tamás, Konsánszky Dóra, Tisza cipő, Vágó Réka, Art’z Modell, Bál Szalon, Héjja Trend Line, Góczi Katerina, Marina Rinaldi, Fekete Krisztina, Aquanauta, Etam, Bétex és Sentiments
Mesterfodrászok: Krizsán Győző, Intercoiffure Hungary, Binder Géza, Kucsera Zsolt
A divatvilág és a szépségipar szereplői: Sütő Enikő
Divat- és szépségipari események: Divatolimpia, Fashion Week Hungary, Fashion Awards Hungary, Budapest Fashion Week, Fashion Day & Night, Árkád Divathét, Miss Balaton, WAMP (WAsárnapi MűvészPiac)
Divatkifejezések: divat, divatmagazin, divatbemutató, fehérnemű bemutató, haj-show, divattervező, divatmárka, divatfotós, sminkmester, szépségipar, modellverseny, modellfotózás, divatfotó.

További cikkek a témában:

2006. novemberében 22.000 egyedi IP

2006. októberében 18.000 egyedi látogatónk volt


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2007-01-04






ALMAF