Dunakeszin lesz a legnagyobb

Új Mustang márkabolt nyílik Dunakeszin a szintén friss Buy Way bevásárlóközpontban. Az üzlet premierje április 8-án, szombaton lesz.


Mustang 2006 TavaszÚj tavasz - új Mustang márkabolt

Új Mustang márkabolt nyílik Dunakeszin a szintén friss Buy Way bevásárlóközpontban. Az üzlet premierje április 8-án, szombaton lesz.

A Dunakeszin található új Mustang márkakereskedés háromszáz négyzetméteres alapterületével a legnagyobb lesz a Mustang boltok között – méreteiben és választékában egyaránt. A hatalmas boltban a Mustang teljes kínálata megtalálható: nadrágok, szoknyák, pólók, ingek, cipők, táskák és egyéb kiegészítők várják a márka kedvelőit.

A Mustang rajongók jelenleg a tavaszi „Route 66” kollekció darabjaival találkozhatnak a bolt polcain, köztük a farmerek számos verziójával, de szoknyákkal, folklór mintás topokkal, valamint övekkel és karórákkal is. Az új kollekció darabjait az izgalmas részletek, az apró jelek teszik igazán egyedivé: érdekes mintájú díszöltések, finoman kimunkált hímzések, indián nyomatok, strasszok és kristályok ékesítik a Mustang 2006 tavaszi kollekciójának darabjait.Az új Mustang márkabolt változatos nyitási akciókkal és ajándékokkal várja vásárlóit, a helyszíni kvízjátékok résztvevői pedig értékes Mustang ajándékokat nyerhetnek.

További cikkek a témában:

Trendi farmercuccok országúti vándoroknak

További fotók a témában:

Mustang - új kollekció - 2006 Tavasz


Írta: Laura , Dátum: 2006-04-07


ALMAF