Rösch 2006 TavaszNyári fehérnemű bemutató Kecskeméten (június 22.)

A német Rösch cég Kecskeméten mutatta be a 2006 TavaszNyári hálóruha, szabadidő és fürdőruha kollekcióját.


Nincs mit 'Rsch'-telni...

A nmet Rsch cg Kecskemten mutatta be a 2006 Tavasz/Nyri hlruha, szabadidő s frdőruha kollekcijt. A vllalat hatskrbe olyan mrkk tartoznak, mint a Louis Fraud s a Daniel Hechter, amelyek nem csak kellemes megjelenst, de knyelmet is biztostanak viselőjknek. A nyri kollekciban olyan j sznek is megjelentek, mint a papaya, a korall, a vanlia vagy a hrsfazld. A Rsch Mode Kft. 1992-ben alakult Kecskemten az akkor mr 50 ves mlttal rendelkező, nmet szkhelyű Gerhard Rsch Gmbh magyarorszgi lenyvllalataknt. A Rsch clja: irnytani az ltala kpviselt mrkk magyarorszgi s a kelet-eurpai rtkestst.



A 2006-os nyári kollekciót fantázianevekkel mutatták be a kecskeméti divatbemutatón: az egyik női szabadidőruhát Miami Vice-nak keresztelték, mert tervezését a hasonló című film inspirálta, egy hálóruha pedig a First Class nevet kapta, utalva ezzel annak magas minőségére. Aki csíkosra vágyik, á la matrózstílus, az a Grafikai csíkok névre keresztelt modellben találhatja meg az ízlésének megfelelőt. De a márka nem feledkezett meg a romantikáról sem: Les Pastels névre hallgató, elegáns és nőies, csipkés hálóinget mutatott be.

A Rösch fürdőruhákon a nyár színeinek ízléses keveréke jelenik meg. A merészebb hölgyek egyedi és feltűnő színkombinációk közül válolgathatnak: pink-narancs-korall és sárga-türkiz-világoskék vonzzák a tekintetet, csak győzzük bezsebelni az elismerő férfipillantásokat... Az idei nyár egyik nagy slágere virágminta - melyet éles kontúrvonalak tesznek még feltűnőbbé - szintén jelen van a Rösch fürdőruhákon. A nélkülözhetetlen strandkiegészítő, a pareo (kendő) chiffon anyagból készül és követi a fürdőruhakollekció színvilágát.

A strandolás utáni estékre a márka tiszta selyemből készült Lingerie de Luxe hálóinget javasol, melyet kétféle hosszúságban és színösszeállításban kínál, csipkével megbolondítva. Hölgyeim, kell ennél több romantika?

És végül, hogy a férfiak se nélkülözzék a kényelmet: lássuk a Danile Hechter férfi kollekcióját. Idén nyáron visszatér a klasszikus Danile Hechter színkombináció, a marine fehérrel. Újdonság viszont, hogy a fehér alapszínt világoskékkel és zölddel kombinálták a tervezők, és hogy a Daniel Hechter címke szövött formában megjelenik a ruhadarbokon. A pizsamák és boxeralsók mellett pamutpólókból válogathat kedvére a ’férfiállomány’.

 

Szilva&Via


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-07-29






ALMAF